Esports B92.net

ReDeYe lansirao esport agenciju - Code Red Esports

Legendarni esport komentator i domaćin turnira je odlučio da pomogne firmama i osobama koje žele da uplove u esport industriju.

KlanRUR, Veljko Vuković
Podeli
Foto: ESL
Foto: ESL

Pol “ReDeYe” Čaloner je u partnerstvu sa Ostinom “Capitalist” Volšom i drugim esport profesionalcima lansirao Code Red Esports agenciju. Nova esport agencija će pokrivati talente, prenose, turnire kao i edukaciju, trening i radionice za ljude koji žele da se zaposle u esport industriji.

“Naš tim će demistikovati i pojednostaviti svet esporta i pokrenuti potencijal vašeg brena u esport industriji. Esport može biti komplikovana industrija koju je ponekad teško pratiti. Code Red će vam pomoći da izbegnete zamke u koje brendovi često upadaju pri samostalnom upuštanju u esport industriju” stoji u zvaničnom saopštenju Code Red Esports agencije.

ReDeYe je jedan od prvih pravih profesionalnih esport komentatora, koji je tokom svoje plodne karijere komentarisao Starcraft 2, Quake 3, Quake 4, Unreal Tournament, Unreal Tournament 2004, Counter Strike: Source, Call of Duty 2, Counter Strike: Global Offensive, Heartstone, World of Warcraft, Smite, Dota2, FIFA Soccer i mnoge druge igre.
Pol je takođe, bio domaćin ESL One Frankfurt 2014 Dota2 turnira, Frankfurt Major 2015, ESL One New York 2014, The International 2015, EPICENTER, Manila Major 2016, ESL One Frankfurt 2016 kao i The International 2016.

Izvor: KlanRUR.rs

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.