Esports B92.net

Poznata imena četiri nova učesnika NALCS lige

Uvođenjem franšiza u američku League of Legends ligu, otvorilo se mesta za nove učesnike. U samu ligu ušli su Optic, kao i NBA timovi Cleveland Cavaliers, Golden State Warriors i Houston Rockets, a ove košarkaške organizacije dali su imena svojim esports timovima.

Nikola Milićević
Podeli

Prvi novajlija u NALCS-u je ogranizacija Optic, dok će preostala tri mesta u ligi popuniti NBA ekipe. Ekipa iz Klivlenda nosiće ime 100 Thieves, dok će se tim iza kojeg stoje Hjuston Roketsi, zvati Clutch City Gaming. Golden State Warriorsi najviše su se potrudili da njihov LoL tim ima slično ime kao i košarkaški tim, pa će u osmoj sezoni NALCS-a nastupati pod imenom The Golden Guardians. Sve LoL lige počinju u januaru, a za sada postave ovih timova još nisu poznate. Uskoro bi trebalo da se otvori prelazni rok u kojem bi ekipe mogle da angažuju neke od igrača čiji timovi više nisu u NALCS-u, kao što su igrači timova Dignitas, Immortals, EnVy i mnogi drugi.

Kako Dot Esports prenosi, transfer period za 4 tima iz NALCS-a i 4 tima iz NACS-a otvara se u utorak 21. novembra. Četiri LCS ekipe su Immortals, Dignitas, EnVy i Phoenix1, dok su Challenger Series ekipe Tempo Storm, Gold Coin United, eUnited i Big Gold Jackals. Nema sumnje da nas od sledeće nedelje očekuje jedan od najvećih transfer perioda u istoriji američkog League of Legends-a!

Izvor: Klan RuR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.