Esports B92.net

RuR savladao x25 i izborio meč sa Bontechom - Vip Adria Liga

Novi patch, nove rune, totalno novi League of Legends, ali isti timovi i još neizvesnija borba obeležili su finalno veče Vip Adria League plej-ofa u kojem je RuR savladao x25 posle preokreta!

Nikola Milićević
Podeli

Zbog problema sa Tournament klijentom, ovaj meč odigran je na lajv patch-u 7.22 pa je ovaj meč prvi competetive meč u kojem smo videli nove rune na delu! Obe ekipe već su obezbedile mesto na LAN završnici, ali je ovaj meč bio od velike važnosti jer će pobednik ovog duela igrati sa Bontechom u polufinalu, dok će poražena ekipa imati još teži zadatak u meču sa Kliktechom.

Ekipa x25 povela je posle prvog meča u kojem je Jesper, izmena na poziciji top lejna, odigrao fantastičan gejm sa Rumble-om i bio prava zvezda svoje ekipe u prvoj pobedi njegove ekipe. Zatim je došao meč u kojem je RuR bio na plavoj strani i odmah je Rumble oduzet. Bruno je imao fantastičan nastup na Rumble-u i bio još opasniji za ekipu x25 nego što je njihov top lejner bio u prvom meču. Treći gejm bio je pravi spektakl za gledanje. RuR je još jednom poveo i delovalo je da će lagano dobiti odlučujući gejm serije, ali se x25 vratio nakon brojnih grešaka igrača RuRa. Onda na scenu stupa jungler RuRa, Bellamy, koji je još jednom u ligi ukrao Barona sa Elise, nakon čega RuR uzima 3 killa i završava gejm!

Ovom pobedom RuR je izborio "lakšeg" protivnika u polufinalu Vip Adria Lige u kojem će igrati protiv ekipe Bontecha. Ni malo lak zadatak za igrače RuRa, ali definitivno lakši nego x25 koji će do finala morati preko glavnog favorita za osvajanje Vip Adria Lige, ekipe Kliktech. Finalni mečevi lige igraju se 26. novembra na Reboot Infogamer festivalu u Zagrebu, kada će ove četiri ekipe odlučiti o tome ko će biti prvi šampion prve sezone Vip Adria Lige.

Izvor: Klan RuR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.