Esports B92.net

LoL Vip Adria – x25 i RuR na LAN finalu u Zagrebu!

Ekipe x25 i RuR savladali su svoje protivnike, Asus RoG Elite i Crvenu Zvezdu, istim rezultatom od 2-1 i tako obezbedili učešće na LAN završnici u Zagrebu 26. novembra!

Nikola Milićević
Podeli

RuR i Crvena Zvezda priredili su nam još jednu zabavu kao i u svom meču grupne faze. Tri jako neizvesna meča obeležili su drugi duel ove dve ekipe u Vip Adria Ligi, a još jednom je RuR nakon preokreta savladao Zvezdu rezulatom 2-1. Drugi meč plej-ofa bio je malo više jednostran. Asus otvara seriju ubedljivom pobedom, nakon čega x25 odgovara sa dve još ubedljivije pobede i preokreće rezultat na 2-1. Obe ekipe plasirale su se na LAN završnicu koja će biti održana na Reboot Inforgamer festivalu u Zagrebu u nedelju 26. novembra.

Mečevi u subotu daće ovim ekipama protivnike u polufinalu plej-ofa. Međusobni duel ekipa x25 i RuR odlučiće koja od ove dve ekipe će se sastati sa Kliktechom, a koja sa Bontechom. Pored ovog meča, Crvena Zvezda i Asus odigraće meč za treće mesto u plej-ofu, koje donosi plasman na LAN završnicu u slučaju da jedan od četiri ekipe otkaže učešće. Mečevi počinju u standardnom terminu od 19h, a prenos kao i uvek na Twitch.tv/esl_lol_see!

Izvor: Klan RuR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.