Esports B92.net

LoL tim Srbije u IeSF finalu, sledeci protivnik Južna Koreja

Predstavnici LoL reprezentacije Srbije na IeSF, amaterskom svetskom esports prvenstvu, plasirali su se u finale! Za titulu svestkog šampiona naša reprezentacija boriće se protiv Južne Koreje.

Nikola Milićević
Podeli

Nakon perfektno odigrane grupne faze, u kojoj su završili na prvom mestu, naša reprezentacija nastavila je niz odlično pruženih partija i dominantno se plasirala u finale LoL tunira. Na putu do finala naša ekipa savladala je reprezentacije Filipina u četvrtfinalu rezultatom 2-0, dok su u polufinalu naši predstavnici bili bolji od Izraela sa 2-0 i tako održali seriju pobeda koja je počela prvim mečom grupne faze.

Protivnik Srbije u finalu biće reprezentacija Južne Koreje koja je u polufinalu savladala reprezentaciju Kine. Da Koreja nije nepobediva pokazili su nam Kinezi, koji su namučili Korejce uzevši im jedan gejm. Definitivo će ovo biti najteži zadatak za srpske predstavnike imajući u vidu kvalitet igrača koji Koreja može da pruži. Odlučujući meč naše reprezentacije igraće se u nedelju u 5 sati ujutro!

Izvor: Klan RuR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.