Esports B92.net

Može li TSM do šeste titule u svom desetom NALCS finalu?

NALCS plej-of nije donep iznenađenja kao u Evropi, ali je definitivno vredan gledanja. U borbi za treće mesto sastaće se Dignitas i CLG, dokće dan kasnije u finalu snage odmeriti TSM i Immortals.

Nikola Milićević
Podeli

Duel za treće mesto održaće se u subotu od 21h. Trećeplasirana i četvrtoplasirana ekipa regularnog dela sezone sastaće se u borbi za treće mesto NALCSa. Ove ekipe odigrale su dva međusobna duela ove sezone. Prvi gejm dobio je Dignitas sa 2-0, dok je CLG izašao kao pobednik iz drugog duela igranog u tri gejma. Kao i u EULCSu, ovaj meč nema značaja za plasman ekipa na Worlds, pa će se timovi boriti “samo” za treće mesto američke LoL lige.

Baš kao u EULCSu, i finale NALCSa igra se u nedelju, ali od 21h. TSM i Immortals sastali su se dva puta ove godine i oba susreta završena su sa 2-0, po jednom u korist svake ekipe. TSM je definitivno favorit usled odlične i konstantne igre koju su pokazali u proteklih mesec dana i ovo im je šansa da u svom desetom NALCS finalu dođu do treće vezane, ukupno šeste, NALCS titule. Immortals nije bez šansi, ali TSM mora biti napadnut na svim frontovima, što sa ovosezonskim junglerom, Xmithiem, može biti izvodljivo. Obe ekipe su kvalifikovane na Worlds, ali će pobednik zazeti #1 seed i važiti za najjaču američku ekipu.

Oba duela igraju se u 21h, ali različitih dana, a njih možete pratiti na NALCS1 twitch kanalu!

Izvor: Klan RuR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.