Esports B92.net

Dokle više? Najavljen još jedan Ryze rework!

Ako ste višegodišnji League of Legends igrač, verovatno ste upućeni u to da je Ryze heroj sa najviše reworkova ikada. Reworkovima nije kraj, jer je Riot najavio još jedan za ovog heroja.

Nikola Milićević
Podeli

Ryze spada u tip heroja kao što je Azir. U ranked mečevima nije toliko popularan i nije jednostavan za igru i masterovanje, dok se u pro mečevima pokazuje u dobrom svetlu. I Ryze i Azir imaju poprilično zahtevnu mehaniku koju nije toliko lako usavršiti, pa se dobri Ryze i Azir igrači poprilično cene u profesionalnom LoL communityju. Njega očekuje sličan rework kao Shena. Kako Riot kaže, moć se skida sa njegovog ultija i prebacuje se na druge skillove kako bi mu popravili, olakšali, laning fazu i pored jačanja teamfight potencijala olakšali heroja za lošije Ryze igrače. Ono što je glavni problem kod ovog reworka jeste činjenica da i sami ljudi iz Riota smatraju da ovaj rework neće rešiti sve probleme koje Ryze ima, pa odatle dolazi do pitanja zašto onda ovaj rework izlazi?

Očigledno da Riot želi probleme da rešava korak po korak, pa samim tim možemo očekivati još reworkova za ovog heroja. Pitanje je samo kada će tim izmenama konačno doći kraj. Dotad Riotu ostaje da rekordni broj izmena na jednom heroju povećavaju i postavljaju rekord koji će drugi heroji teško dostići.

Izvor: Klan RuR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.