Esports B92.net

Drugo kolo LoL kvalifikacija za Vip Adria Ligu 26. avgusta

Prošli vikend odigrane su prve kvalifikacije za Vip Adra Ligu. Kao pobednik prvih kvalifikacija izašla je ekipa Bontech, koja je ovim putem obezbedila učešće u grupnoj fazi like sa još četiri pozvane ekipe.

SyS KlanRUR
Podeli

Nakon prvih kvalifikacija, odmah počinju druge, koje se igraju u subotu 26. avgusta od 16h. Ukoliko niste upoznati sa formatom turnira, u ligi će učestvovati 8 ekipa, 4 pozvane i 4 kvalifikovane. Prvi kvalifikant je poznat, Bontech, a sada je red došao da i drugi kvalifikant obezbedi učešće u grupnoj fazi i borbu za nagradni fond od 10 hiljada evra. Ukupno 32 ekipe boriće se za drugi slot grupne faze. Trenutno su prijavljene samo 4 ekipe, od moguće 32.

Kao što možda već znate, pored LoLa, Vip Adria Liga u saradnji sa ESL-om organizuje i CS:GO turnir, pa ako ste miljenik FPS igrica možete se isprobati u kvalifikacijama za turnir u jednoj od najboljih pucačina ikada. Svoju ekipu možete prijaviti na sajtu ESL-a. Ukoliko imate LoL ekipu posetite ovaj link i saznajte sve o drugom kvalifikacionom turniru i prijavite svoj tim.

Izvor: KlanRUR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.