Esports B92.net

UOL i Misfits otvaraju EULCS plej-of, G2 ide na Splyce

Došlo je vreme da saznamo koje će ekipe predstavljati svoje regione na završnom svetskom prvenstvu 2017. godine. Danas počinje plej-of EULCSa u kojem će se top 3 ekipe iz grupa A i B sastati u direktnom okršaju za titulu šampiona EULCSa za summer split i ući u trku za plasman na Worlds. Plej-of otvara četvrtfinalni duel između ekipa Unicorns of Love i Misfits, dok će meč u nedelju odigrati G2 i Splyce.

Nikola Milićević
Podeli

Unicorns of Love važi za favorita u ovom duelu, ali nije da Misfits nema nikakve šanse. Iako su završili bolje od Misfitsa na tabeli, “Jednorozi” su u poslednjoj nedelji delovali ne tako ubedljivo kao do samog kraja regularnog dela sezone, pa Misfits dobrom partijom može da se nadigrava sa svojom prvom preprekom plej-ofa. Letnji deo sezone Misfitsa imao je uspone i padove. Igrali su ubedljivo, ali su sa vremena na vreme gubili već dobijene mečeve, pa čak i ubedljivo bili poraženi. Ovaj meč igra se u subotu od 17h.

G2 i Splyce odmeriće snage u drugom četvrtfinalnom meču prve nedelje EULCS plej-ofa. Drugoplasirana ekipa grupe A, G2, tokom summer splita nije delovala toliko ubedljivo, ali su poslednjih nekoliko mečeva pred kraj regularnog dela sezone odigrali možda i najbolje svoje mečeve u drugoj polusezoni i sazluženo se domogli drugog mesta na tabeli iza prvoplasiranog Fnatica. S druge strane, Splyce ne igra ubedljivo i dominantno kao prošle sezone, završili su treći, iako su bili prvi u nekom momentu i ne deluje kao da će predstaviti veliku pretnju ekipi G2. Kao i prvi četvrtfianlni meč, i ovaj se igra od 17h, ali u nedelju.

Strimove ovih mečeva možete pratiti na Fortuna i EULCS1 twitch kanalima.

Izvor: Klan RuR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.