Esports B92.net

Thresh i Jayce uz dva itema dobijaju nerf u patchu 7.16

Peč 7.15 bi trebao da izađe uskoro, jer su sve izmene uveliko na PBEu, ali Riotovi radnici nikad ne sede skrštenih ruku. Dok ne izađe peč 7.15, četiri izmene čekaju da stignu na PBE za peč 7.16.

Nina Milićević klan rur
Podeli

Prve izmene koje će se desiti u peču 7.16 biće nerfovi na dva heroja, Jayceu i Threshu, kao i na dva itema, Duskblade of Draktharru i Cinderhulku.

Duskblade of Draktharr je bio buffovan u prošlom peču, zbog čega mora biti nerfovan u narednom. Buff koji je dobio učinio je da ovaj item radi mnogo više bonus damagea, nego što je ikad radio i pored toga je dodat slow, što je učinilo ovaj item prejakim.

Cinderhulk je isto bio buffovan kao i Duskblade. Health koji daje ovaj item je povećan sa 15% na 20% u peču 7.13. Pored toga, Riot je smanjio cenu itema za 200 golda, što je učinilo da item nema istu vrednost koju je nekad imao. U peču 7.16, Riot će smanjiti health percentage, kao što će i malo povećati cenuitema, jer su svi AD i Tank jungleri kupovali Cinderhulk.

Pored ova dva itema, Riot ima u planu i da nerfuje dva heroja, Thresha i Jaycea. Nakon dosta izmena na itemima Jayce je dosta ojačao i definitivno zaslužuje nerf, dok je Thresh najjači support heroj već duže vreme. Što se tiče Thresha, Riot je najavio da bi njemu samo povećali cooldownove, ali se ne znaju tačni detalji.

Ne zna se tačan izlazak peča 7.15, zbog čega Riot ima dosta vremena da se predomisli oko ovih izmena koje izlaze još kasnije.

Izvor: Klan RUR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.