Esports B92.net

Team Liquid doveo novog mid lejnera iz Koreje

Iako su vezali dve pobede za redom, uprava tima Liquid ipak se odlučila na izmenu u startnoj postavi. Posle dužeg vremena, Liquid se odlučio da zameni svoju najslabiju kariku u timu, mid lejnera, Goldengluea.

Nikola Milićević
Podeli

Pojačanje na poziciji mid lejnera ekipa Liquid našla je u čoveku za kojeg su pričali da je novi Faker, ali je uprkos nekonstantnoj igri izgubio svoje mesto u ekipi Rox Tigers za koju je igrao na početku sezone. U pitanju je Son “Mickey” Jung-min.

Osim Goldengluea koji je ovim transferom izgubio mesto u timu, još jedan prvotimac izgubiće svoje mesto u startnoj postavi ekipe. Po Riotovim pravilima, svaka američka ekipa ima dozvolu da u svom rosteru ima dva korejska igrača, pa će zbog ovog pravila jedan korejski igrač Liquida morati da istupi iz tima. Da li će jungler ekipe, Reignover, biti žrtva transfera ili adc tima, Piglet, ostaje nam da saznamo. Reignover ne igra na nivou na kojem je igrao protekle dve godine, a nedavno se timu pridružio Inori, pa mnogo logičnije deluje da upravo Reignover bude igrač koji će morati da napusti tim.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.