Esports B92.net

Zanimljivi LoL pickovi: Thresh ADC

Prošli tekst o zanimljivim LoL pickovima pisali smo o jednom adc heroju koji se može igrati u džungli. Ovoga puta, tekst će ponovo biti vezan za ulogu AD Kerija, ali od strane heroja druge uloge. Kao što i sam naslov kaže, u pitanju je Thresh u ulozi AD Kerija.

Nikola Milićević
Podeli

Thresh je heroj koji se zahvaljujući gomili izmena vratio u metu i pored Brauma predstvalja najigranijeg support heroja. Kako mnogi heroji mogu da se igraju kao supportovi, tako i pojedini support heroji mogu da se igraju na ustalim pozicijama. Thresh ADC je nešto što postoji već duži niz godina i predstavlja pick sa dosta damagea, ali je uglavnom smatran troll pickom, pa se ne viđa nigde osim u normal gejmovima.

Ukoliko niste igrali Thresha i niste upoznati sa njegovi skillovima, njegov E skill, Flay, pasivno daje bonus damage koji će heroj napraviti svojim sledećim basic attackom. Uz pomoć svih duša koje skuplja tokom partije, šteta koju načini tim prvim udarcem znatno se povećava, pa tako pored farmanja i skupljanja golda, Thresh adc uzima duše iz miniona i buffova pa tako sam sebi ojačava i basic attackove. U kombinaciji sa itemima kao što su Statik Shyv, Infinity Edge može jako lako ubiti metu sa manje od 3 udarca. Poznati su YouTube klipovi na kojima igrači sa Threshom ubijaju metu sa samo jednim hitom. Evo i primera jednog od takvih videa:

Thresh adc je jako dobar pick na lejnu ako vam je support Blitzcrank. Ljudi su proučavali komboe sa Threshom i saznali su da Blitzcrkank može uzeti Threshom Lantern u toku hookovanja protivnika, pa tako Blitz hook dobija značajno veći range, a pored toga meta je dovedena do heroja koji je može ubiti u samo 1 ili 2 udarca, pa je ovaj duo lejn jako popularan. Imaju i dosta crowd controla da meti bude mnogo teško da pobegne, što omogućava Threshu da bez većih poteškoća izudara protivnika do smrti.

Pick je generalno jako zabavan, kao i sve ostalo što u ovom serijalu predlažemo. Kao i svaki put, savetujemo vam da ovo ne isprobavate na rankedu, prvenstveno zbog vašeg, a i tuđeg rankinga, a takođe mnogi će vas shvatiti kao trolla i bićete kritikovani, reportovani, a možda čak i banovani usled loše partije. Normal je mesto za zabavu, pa gde ćete naći bolje mesto da isprobate zabavan pick ako ne na normalima.

Izvor: Klan RuR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.