Esports B92.net

Roccat i UOL otvaraju sedmo kolo, G2 na megdan ekipi H2K

Ove nedelje na programu su mečevi sedmog kola EULCSa. Današnje mečeve igraju Roccat i Unicorns of Love, kao i H2K i G2.

Nikola Milićević
Podeli

Program mečeva počinje u uobičajenom terminu od 17h. Prvi meč igraju Roccat i Unicorns of Love. Roccat ne zna za pobedu već poslednja 4 kola, dok je UOL prvoplasirana ekipa u grupi B i nalazi se u seriji od 3 pobede u EULCSu. Očigledno je da će “jednorozi” biti favorit za ovaj meč, ali navikli smo na iznenađenja, pa možda ovoga puta vidimo drugačiji Roccat. Prosli split, Roccat se nalazio u lošoj poziciji, ali su pobedili većinu svojih partija do kraja splita i izborili opstanak iako se to od njih nije očekivalo. Pokazali su da znaju igrati dobro kad je najbitnije, pa se od ovog meča očekuje da bude zabavan.

G2 i H2K odmeriće snage u drugom meču dana, koji se igra od 20h. G2 igra u neprepoznatljivoj formi, ali su uprkos tome savladali Splyce u prošlom kolu i iskoristili poraz Misfitsa da se izjednače sa njima na drugom mestu grupe A. H2K s druge strane igra jako dobro i nalazi se na korak od prvog mesta, pa će ovaj meč predstaviti derbi kola. Pobeda protiv ekipe Splyce može motivisati G2, a upravo ovaj meč može biti odgovor na pitanje da li će se G2 vratiti u staru formu i ponovo dominirati Evropom. Pošto se kraj splita bliži i borba za mesto u grupi na Worldsu počinje, ovo je pravi trenutak da se G2 probudi.

Mečeve kao i uvek možete pratiti na strimovima na Fortuna i EULCS twitch kanalima. Ispratite dešavanja prvog dana EULCSa od 17h.

Izvor: Klan RuR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.