Esports B92.net

EUCS: PSG ispao iz drugog ranga evropske LoL lige

Odigrana su 4 kola EU Challenger Series summer splita, a neke stvari su već rešene. Ostalo je još jedno kolo do kraja lige, a PSG je izgubio svaku šansu da se plasira u plejof za EULCS.

Nikola Milićević
Podeli

Uzbudljivo poslednje kolo nas očekuje, jer čak 3 ekipe imaju šansu da se plasiraju u plejof, od kojih će jedna ispasti iz lige zajedno sa poslednjeplasiranom ekipom PSG esports. Uprkos brojnim iznmenama u rosteru, esports predstavnik francuskog fudbalskog kluba nije zabeležio ni jednu pobedu u ligi do sada, pa bi ih i pobeda od 2-0 zadržala na poslednjem mestu i borbu za opstanak u ligi. Pored PSGa, još 3 ekipe su nadomak zone ispadanja.

Od te 3 ekipe, samo jedna će zauzeti pretposlednje mesto i igrati turnir za zadržavanje svog mesta u ligi, dok će se preostale dve boriti sa ekipama Shalke04 i Giants Gaming u plejofu za EULCS spring split 2018. Te ekipe su: Origen, Wind and Rain i Team Red Bull. Zanimljivo poslednje kolo nas očekuje, u kojem će upravo međusobni dueli ekipa Origen i Red Bull, odnosno PSG i WaR odlučiti konačni ishod na tabeli.

Poslednje kolo EUCSa igra se u nedelju, od 14h. Ispratite poslednje mečeve summer splita i saznajte koje 4 ekipe će dobiti priliku da se kvalifikuju u EULCS sledeće sezone.

Izvor: Klan RuR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.