Esports B92.net

NALCS: Liquid upotpunio sastavdžanglerom ekipe Phoenix1

Liquid nikako da pronađe dobru formu i nalazi se na 8. mestu na tabeli sa samo jednom pobedom iznad zone ispadanja. U ništa boljoj poziciji ne nalazi se ni Phoenix1 koja je sa 1-7 na poslednjem mestu na tabeli, ali njihova igra iz nedelje u nedelju izgleda sve bolje.

Nikola Milićević klan rur
Podeli

U prošlom kolu, Phoenix1 je započeo meč sa Majklom “MikeYeung” Jangom na poziciji junglera i uprkos porazu svoje ekipe, bio jedan od najboljih pojedinaca na “terenu”. Ovo je najviše uticalo na startnog jungler ekipe Phoenix1, Ramija “Inori” Čaraga, koji je ubedljivo najgori jungler ekipe i izbor je od strane trenera samo onda kada MikeYeung i Meteos nisu u protokolu za meč. Upravo Inori je igrač koji je prešao u tim Liquid.

Liquid je ovim transferom upotpunio 10 man roster, ali lista igrača nije još navedena. Zamisao uprave Liquida je da izmene predstavljaju TL Akademiju, koja će u gejming hausu zajedno sa startnom petorkom igrati scrimove kako bi se LCS ekipa što bolje spremila za preostalih 5 kola u kojima ih čeka 10 bitnih gejmova za opstanak u ligi naredne sezone. Liquid je već probao treninge sa svojom akademijom davne 2015. ali nisu baš imali uspeha. Umesto toga, u NALCS su se iz akademije Liquida probili sadašnji top lejner ekipe Phoenix1, Zig, kao i trenutni jungler ekipe FlyQuest, Moon.

Da li će se ovaj potez Liquida isplatiti prvom timu saznaćemo u narednim mečevima u kojima će igrač pokazati rezultate svojih treninga sa akademijom.

Izvor: Klan RUR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.