Esports B92.net

NALCS: Cloud9 doveo trenera-igrača

Odigrana su 4 kola NALCSa, a Cloud9 posle 8 mečeva zauzima četvrto mesto na tabeli sa skorom 5-3.

Nikola Milićević klan rur
Podeli

U poređenju sa spring splitom, ove polusezone ne deluju toliko dominantno. Krenuli su loše, ali su iz gejma u gejm sve bolji i sada se nalaze u seriji pobeda čime su se domogli vrha tabele i samo 2 pobede ih dele od prvog mesta.

Već znamo da Cloud9 ima izmene, odnosno izmenu. Ceon “Ray” Ci-Van i Con “Impact” Jun-jong smenjuju se na top lejnu iz gejma u gejm. Sada je Cloud9 doveo novog igrača. On neće biti samo igrač, već i trener na poziciji junglera. Nekadašnji jungler evropskih ekipa H2K, Unicorns of Love i doskorašnja izmena ekipe G2, Žan-Viktor “loulex” Burgevin pridružio se jednoj od najpoznatijih američkih LoL organizacija.

Loulex će imati ulogu da pomogne startnom jungleru ekipe Huanu “Contractz” Garsiji da nastavi da pruža odlične partije kao u spring splitu kada je proglašen za rukija splita. Osim toga, loulex će biti rezervni jungler, a znajući koliko se top lejneri ekipe smenjuju, pitanje je koliku priliku će loulex imati da se oproba u američkom LCSu. Evo i šta je loulex u YouTube videu rekao o svom novom koraku u karijeri.

Izvor: Klan RUR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.