Esports B92.net

LoL: Gnar i Kindred na listi za buff

Posle peča 7.12, Riot je već počeo da razmišlja o narednom, peču 7.13. Dosta toga je već najavljeno, ali tome nije kraj. Posle skorašnjeg PBE update-a, najavljena su dva buffa za Gnara i Kindred.

Nina Milićević klan rur
Podeli

Gnar ima problem, jer mu Q skil služi da poke-uje protivnike, međutim on radi mali damage. Zbog toga će mu od peča 7.13 damage na Q skilu biti povećan. Na drugom nivou skila Q radiće 10 damage-a više, dok će na petom nivou raditi čak 40 damage-a više. Takođe, kada postane Mega Gnar ima problem sa ultijem, jer ne može lepo da skupi sve protivnike na gomilu i zato će mu range na ultiju biti buffovan za 100 unita na svim nivoima.

Kindred je već bila reworkovana u peču 7.11, jer je Riot želeo da joj vrati ulogu adc junglera, međutim tom izmenom učinio ju je još slabijom nego što je bila, pa joj je win rate spao ispod 48%. Iz tih razloga, Kindred očekuju tri velika buffa. Broj stakova koji joj je potreban za proširenje range-a, smanjiće se sa četiri na tri. Drugi buff će ponovo biti na njenom Wolf’s Frenzy (W) skilu, gde će health percentage damage biti povećan sa 0.5% na 1%. I poslednji buff biće na njenom Mounting Dread (E) skilu, koji će raditi 20 damage-a više na svim nivoima.

Ovi buffovi nas čekaju u peču 7.13, ako ne dođe do neke promene. Nadamo se da će ove izmene učiniti da Gnar i Kindred opet uđu u metu.

Izvor: Klan RUR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.