Esports B92.net

Wild Turtle napustio Team Solo Mid

Nezadovoljan borbom za poziciju u timu, Wild Turtle je napustio Team Solo Mid i otišao u ekipu gde će imati prednost u igri.

Uroš Delić KlanRUR
Podeli

Još pre samog početka MSI ekipa TSM je pričala kako je vrlo zadovoljna što ce krenti u letnju sezonu sa dva odlična ad kerija. U sastavu ekipe su im Jason ”Wild Turtle” Trian i Yiliang ”Doublelift” Peng, njih dvojca su jedni od najboljih ad kerija u NA LCS ligi. Ekipa TSM je bila vrla samouverena da će uspeti da vodi tim sa takva dva igrača u svom sastavu, ali uprkos svom trudu Wild Turtle je imao drugačije namere, odlučio je da napusti tim i pređe u Fly Quest.

Prilikom intervijua Wild Turtle je naglasio kako se razišao sa TSM u prijateljskim odnosima proveo je većinu karijere u toj ekipi, ali nije hteo da deli svoju poziciju u timu sa još jednim igračem. Tako da će on u Fly Quest ponovo igrati sa svojim bišim saigračima iz Cloud9 Hai, Balls i biti u tandemu na botom lejnu sa LemonNation.

Posle odlaska Wild Turtle ekipa TSM je objavila da je u potrazi za još jednim ad kerijem koji će igrati u tandemu sa Doubleliftom, hoće da naprave moćan tandem nešto slično kao što ima ekipa Cloud9 na top lejnu Expect/Ray.

Izvor: KlanRUR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.