Esports B92.net

Prijavite se za ESL SEC V LoL otvorene kvalifikacije

5000EUR vredni nagradni fond kao i RP nagrade za učesnike otvorenih kvalifikacija prate jedno od najvećih i najvrednijih regionalnih takmičenja.

KlanRUR
Podeli

Pred nama je peta sezona ESL Southeast Europe Championship takmičenja a preostalo je još svega nekoliko dana da se prijavite za League of Legends kvalifikacije koje vode na završnicu turnira sa nagradnim fondom od 5000EUR.

Pred nama su dva kruga otvorenih kvalifikacija, 8. aprila i 15. aprila, i iz svakog kruga kvalifikacija će dve ekipe imati priliku da se priključe već pozvanim timovima u nacionalnim kvalifikacijama 22. aprila. Koje su to pozvane ekipe možete pratiti na ESL Adria Facebook stranici jer će svakoga dana biti predstavljena po jedna.

Top osam ekipa koje učestvuju u otvorenim kvalifikacijama će dobiti nagrade u vidu RP poena u oba kruga tako da se sigurno isplati učestvovati, a vaše prijave možete popuniti OVDE.

Najbolje 4 ekipe koje završe na LAN završnici u Sofiji očekuje 5000EUR u raspodeli:

  • 1. mesto – 2500 EUR
  • 2. mesto – 1500 EUR
  • 3. mesto – 600 EUR
  • 4. mesto – 400 EUR

Detaljan kalendar takmičenja kao i sve ostale informacije možete potražiti na ESL Pro stranici ili na ESL Adria Facebook stranici.

Izvor: KlanRUR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.