Esports B92.net

Poslednje kolo FCS Lige počinje večeras

KlanRUR
Podeli

I ušli smo u poslednju nedelju regionalne LoL lige FCS! Večeras ćemo gledati:

Instinct Esports vs Mistiga Crew

Poslednja šansa da neko zaustavi Instinct Esports da završe sezonu bez izgubljenog meča! Viđali smo do sada da su timovi uspevali da stvore male prednosti nad Instinctom na samom početku, ali je ishod meča uvek bio isti. Mistiga mora da odigra savršen meč, da stvori early game prednost i da je iskoristi u svom punom potencijalu tokom mid game faze, te da gledaju da završe meč do 30. minuta. Ukoliko im pruže bilo kakvu mogućnost da se vrate u meč, Instinct je tim koji će tu priliku pretvoriti u pobedu.

RuR eSports vs Team Reject

Poslednji voz da RUR uđe u plej-of. Ništa osim 2-0 rezultata nije prihvatljivo za RUR u ovom momentu, ali našoj borbi tu nije kraj. Čak i ako pobedimo večeras, čekaćemo ishode drugih mečeva od kojih zavisi naš plasman dalje.

Ukoliko X25 pobedi barem jedan meč protiv ASUS, RUR ispada iz plej-ofa jer automatski gubimo eventualni tiebreaker. Tokom sezone, Mistiga je dobila automatsku pobedu nad RUR-om od 2-0, dok smo sa X25 igrali nerešeno. Jedan od kriterijuma je i ukupni broj pobeda, ali i pored sve te matematičke zavrzlame ne propustite da podržite RUR večeras od 20:00 na https://www.twitch.tv/fortunagamingtv

Izvor: KlanRUR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.