Esports B92.net

FCS: RUR protiv X25 i Team Reject protiv Mistiga Crew

Večeras gledamo nastavak mečeva petog kola Fortuna Championship Series u kojem će mečeve igrati ekipe RUR Esports protiv X25 Esports i Team Reject protiv Mistiga Crew.

nikola savić klan rur
Podeli
foto: Fortuna
foto: Fortuna

RUR Esports vs X25 Esports

Obe ekipe su favoriti za prolazak u plej-of i znaju koliki su ulozi pred ulazak u ovaj meč. X25 Esports se nakon nezavršenog petog kola nalazi na trećoj poziciji sa 8 bodova, dok je RUR Esports odmah iza njih sa 6 bodova. Oba tima su pokazala veoma dobru igru u dosadašnjem delu Fortuna Championship Seriesa. Ukoliko bilo koji od ova dva tima odnese sva tri boda, već je biti jedan korak u plej-ofu, tako da nas sigurno očekuju veoma uzbudljivi mečevi. Obavezno pogledajte!

Team Reject vs Mistiga Crew

Trenutno ove dve ekipe dele petu poziciju sa po 4 boda i identičnim skorom 3-5. Pobeda bi bilo kojoj od ove dve ekipe donela preko potrebne bodove za beg iz opasne zone, i čak dala sasvim realne šanse u borbi za jedno od mesta koje vode u plej-of. U dosadašnjem delu takmičenja su obe ekipe pokazale da itekako mogu da odigraju veoma dobro, a večeras ćemo videti ko je od njih odlučniji u borbi za plej-of.

Mečeve ovih ekipa možete pratiti večeras sa početkom od 20:00 časova na Twitch kanalu: www.twitch.tv/fortunagamingtv

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.