Esports B92.net

RUR LoL ekipa osvojila mesečni Go4LoL Kup!

U konkurenciji od preko 250 ekipa, RUR najbolji!

KlanRUR Miloš Španović
Podeli

Naporan rad se isplatio RUR LoL timu, koji je čitavog prošlog meseca koristio Go4LoL kao jednostavan način da pronađe scrim partnere pobedivši čak dva nedeljna Go4LoL kupa, i usput uzevši jedno drugo i jedno treće mesto! Momci su dominirali tabelom i sa prve pozicije došli u mesečno finale kupa, koje se igra između osam najbolje rangiranih ekipa u toku meseca.

Posle pobeda nad poljskom ekipom Infinite eSports i mađarskim Team HoP eSports, u finalu su dočekali dobro znane protivnike, izraelsku ekipu Da Cupcakes, koja je pobedila u finalu u nedelji kada je RUR bio drugi. Ovo je iskorišćeno kao dobra motivacija za revanš, i posle početnih 1:0 za Da Cupcakes, RUR se vratio u igru i pobedio sa 2:1.

Ono što ostaje da se prizna ekipi Da Cupcakes je da su u prva dva meča bili neverovatno neugodan i uporan protivnik i zasluženo su našli svoj put do finala.

Go4LoL kup se odigrava jednom nedeljno, sa završnicom na mesečnom nivou gde se sastaje 8 najboljih ekipa iz prethodnog meseca. Svake nedelje bracket ima do 128 slotova, dok je u januaru učestvovalo više od 250 različitih timova iz Evrope.

Izvor: KlanRUR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.