Esports B92.net

LoL FCS - gledajte Eon vs Ins i MCw vs RUR

Večeras od 20:00 časova dva sjajna duela u FCS Ligi!

KlanRUR Izvor:

Da vidimo šta nas očekuje večeras od 20:00 časova.

Evolution Online vs Instinct Esports(do ove nedelje Melting Point)

Eon i Ins stoje izjednačeni na tabeli sa 2 pobede i bez poraza. Od makedonske ekipe smo videli izuzetnu sposobnost da uspore tempo igre protivnika i strpljivo čekaju svoju priliku čak i kada su u lošijoj poziciji. Ovo će im biti ključna stvar protiv grčkog Instinct. Ukoliko uspeju da izdrže prvi talas napada i midgame okršaje, možda će im poći za rukom da zaustave trenutno nepobedivi Instinct.

RuR eSports vs Mistiga Crew

Još jedan fenomenalan susret, iako Mistiga trenutno ima 0-2 na tabeli, njihov performans 06. februara nije prošao nezapažen, stoga očekujemo jako napetu borbu.

Tim RuR je kohezivna grupa igrača od kojih u intervjuima čujemo da imaju osetan napredak svake nedelje. Njihove ambicije ne staju sve do osvajanja titule. Ovaj stav će svake nedelje biti stavljen na test, pa tako i sutra. Sledeće nedelje ih očekuje Instinct Esports pa je važno da se dokažu protiv Mistiga Crew.

Ne propustite put najboljih regionalnih timova ka tituli šampiona! Četvrtak, 16. februar od 20:00 časova, UŽIVO na: twitch.tv/FortunaGamingTV

I
zvor: KlanRUR

LoL

Top 5 najboljih Mid lejnera u NA LCS

Mid lejn je uvek predstavljao poziciju za najtalentovanije igrače u LoL-u. Borba 1na1, stalna pretnja džanglera, genkovi sa svih strana i dajvovanje su samo mali deo tereta sa kojim se nose mid lejneri. Mid lejn je u ovoj sezoni od krucijalne važnosti, te bi trebalo napomenuti i ko su najbolji igrači na ovoj poziciji.

LoL četvrtak 16.03. 12:36 Komentara: 5

Kontroverzni “Remake” u meču između ekipa Giants i Vitality

Meč između ekipe Giants i Team Vitality predstavljao je borbu za opstanak u ligi. Obe ekipe su u svojim grupama bile na predposlednjoj poziciji, te bi ih pobeda izvukla na mesto iznad zone ispadanja. Ekipa Giants, nakon vođstva iz prvog meča, je u drugom meču doživela nepravdu, zbog kontroverznog rimejka, koji ih je koštao pobede, ali možda i pozicije u EU LCS-u.

LoL nedelja 12.03. 11:24 Komentara: 1

Cinkrof je novi džangler ekipe Origen

Džejkob “Cinkrof” Rokicki, bivši igrač tima španske lige ThunderX3 Baskonia, biće novi džangler ekipe Origen. On će na džanlg poziciji menjati Kima “Wisdom” Tae-vana, koji, poput celokupne ekipe Origen-a, igra veoma loše, što govori činjenica da ima jedan od najgorih KDA u ligi (KDA 1.1).

LoL četvrtak 9.03. 22:12 Komentara: 1

Adrian poslednje pojačanje za Team Liquid

Bivši igrač ekipe Phoenix 1 i ekipe Immortals, Adrian „Adrian“ Ma postao je novi član ekipe Team Liquid. On će zameniti dosadašnjeg supporta Metjua „Matt“ Elentu, ali će svoj prvi meč u novom timu odigrati tek sledeće nedelje.

LoL četvrtak 9.03. 10:22 Komentara: 0
strana 1 od 13 idi na stranu