Esports B92.net

HGC Finals: Fnatic uz malo muke ipak prolazi dalje

Ponovo manji regioni nisu uspeli da se suprotstave velikim timova. Fnatic i Team Freedom priključuju se MVP Blacku i Tempo Stromu u Top 8 najboljih timova koji će se boriti na BlizzConu za neverovatni nagradni fond od milion dolara.

Fnatic koji je možda imao i najlakšu grupu, ipak se malo više namučio nego što je to očekivano. Prvi meč protiv Dark Sided pobedili su bez poteškoća. Međutim u Winner bracketu protiv drugog NA predstavnika na HGC Finlas malo su se više namučili. Rezultat 2-1 svakako nije nešto što smo očekivali od Fnatica koji je jedan od glavnih favorita za osvajanje BlizzCona. Ipak je Team Freedom noviji tim na sceni bez preteranog iskustva na ovakvim događajima (Westen Clash je prvi turnir gde su nastupali u LAN varijanti), pa samim tim nije trebao da predstavlja problem za Fnatic.

Fnatic se nije obazirao toliko na novu metu. Nastavili su sa svojom prepoznatljivom igrom sa dobrom upotrebom global heroja, pa smo tako mogli da gledamo Quackniixa u ulozi Falstada više puta, kao i SmX na Brightwingu. Možda će ipak morati malo bolje da prostudiraju ostale timove i neke nove taktike za Top 8, jer u Anaheimu nema mesta za grešku. Pogledajte poslednji team fight na Infernal Shrines koji je doneo Fnaticu prolaz dalje:

Nikola Rančić KLAN RUR
Pošaljite komentar

Nema komentara na izabrani dokument.