Esports B92.net

Hearthstone: Stižu nerfovi!

Baš kao što je Ben Brode i najavio za vikend, Blizzard je rešio da ne čeka “vekovima” da se meta sama od sebe reši i večeras nam je najavljen novi set nerfova koji uglavnom udara na neke basic karte, koje se igraju u svojim klasama praktično od kada Hearthstone postoji.

nikola savić klan rur
Pošaljite komentar
  1. Tezak je rogue. Mill deck, spell dmg arcane golem deck, ja mazohishem sa jade druid i slabo ostalo...
    Kako se slabo igre, mozes videti po twichu. Selektujes rogue samo da gledas, manje od 10 strimera ga igra
     (Zeleni Jova, 9. septembar 2017 23:10)

    # Link komentara

  2. Mislim da će ovaj nerf dosta uticati na snagu druida. Pazite sad,nije problem u late g. on će uvek biti jak zbog sposobnosti da generiše ogromne minjone relativno lako ali inervate je dosta bitan i za early g. pogotovo protiv agresivnijih dekova. Sjajna je stvar stvar sto UI nisu dirali jer bi time i definitivno ubili jade d. iz mete ,a slozicete se to nije poenta. Više ništa neće biti isto kod jade druida bez iner. ,a bogami i kod aggro druida,sto me posebno raduje.
    (Le go, 9. septembar 2017 15:03)

    # Link komentara

  3. Elem, nerf je propao iskljucivo zato sto UI nije nerfovan. GG blizzard once again
     (Bondzula, 8. septembar 2017 21:03)

    # Link komentara

  4. Zdravo svima. imam 3000m ali debelo razmišljam koju kartu napravitiDo sad imam Jade Druid, kazakus prist i evolve shaman.S tim da jade i evolve ne igram jer su previše dosadni. Razmišljam da napravim lich rogue pa mi recite kakva su vaša iskustva sa roguom, da li je vredna potrošiti teško stečenu manu? Inače meta je druid ludilo, juče sam od 30 partija 24 igrao sa druidom. Verovatno zbog najavljenog nerfa svi pokusavajau da uhvate sto bolji rank. Pozdrav ljubiteljima ove igre.
    (Le go, 7. septembar 2017 13:20)

    # Link komentara

  5. Slab nerf.Jade druid i dalje ce biti tier1 deck...
     (shaman, 6. septembar 2017 21:02)

    # Link komentara

  6. UI je i dalje prejaka karta, trebali su i nju da menjaju ili da smanje broj draw karata ili taj armor da izbace, nesto. Preveliki value.
     (za b93, 6. septembar 2017 18:44)

    # Link komentara

  7. Jedan Control Warrior je morao pasti zbog Pirate Warriora
    (Kapetan Očigledni, 6. septembar 2017 07:09)

    # Link komentara

  8. Odlicne promene, posebno Innervate i Spreading Plague. Bas me interesuje da li ce ramp druid biti tu i dalje posle nerfa, cak i ako da, definitvno ne u ovoj snazi. Malo mi je zao Axe-a, definitivno najbolji weapon u istoriji igre, a odlazi u istoriju zbog najkancerogenijeg spila, pirata... Lepi dani sa starim control warriorom, kako sam se osecao sigurno kad mi je bio u pocetnoj ruci. Warleader takodje odlican nerf, na mestu skroz iako murloci nisu trenutno boom op. Hex, ne znam zasto sada kada se i ne igra u Shamanu trenutno, mada je opet korektno podici cost na 4. Sve u svemu, klasika za Blizzard. Hvala redakciji na tekstu, pozdrav! :)
    (Nemanja, 6. septembar 2017 05:51)

    # Link komentara

  9. Bilo bi dobro da naprave mod gde bi mogle sve karte da se igraju onakve kakve su bile pre nerfa, to bi bilo zanimljivo :)
    (Bradonja, 6. septembar 2017 02:19)

    # Link komentara

  10. Mislim da su spreading plague trebali vise da nerfuju, odvratna karta.
     (palop, 6. septembar 2017 01:23)

    # Link komentara

  11. Pomalo začuđujući nerf, ali svakako opravdan, mada Inervate ode u zaborav sa nerfom ali ionako je bila prejaka karta, drago mi je da nisu dirali druge ramp druid karte jer je to ipak klasna osobina druida. Ipak mislim da će i dalje druid biti tier 1 i da će biti dosta onih koji neće biti zadovoljni nerfom zbog toga što nije nerfovan Jade Idol a isto tako i famozni UI a pritom su ostale ramp karte ostale netaknute.
     (savić, 5. septembar 2017 23:39)

    # Link komentara

  12. Nerf pogadja pravo u centar. Smorise lame igraci, bez mozga samo kopiraju op deckove
     (Zeleni Jova, 5. septembar 2017 23:00)

    # Link komentara

  13. hvala na tekstu.
     (r0djaGG, 5. septembar 2017 21:10)

    # Link komentara