Esports B92.net

The Frozen Throne analiza – Death Knights specijal!

Otkrivene su nam sve karte koje će nam stići u novoj Hearthstone ekspanziji Knights of the Frozen Throne, svih 135, tako da nam sada ostaje samo da čekamo to petak jutro, kada će i na naše evropske servere stići nova ekspanzija.

nikola savić klan rur
Pošaljite komentar
  1. Climbujem se kao lud malfurion DK plus jade golemi plus lich king plus fandral, jeste skup deck ali odavno skupljam i ovo vodi do legend ranka.
     (HSPro, 15. avgust 2017 09:36)

    # Link komentara

  2. Kako je izasla ekapanzija Warlock je vec smorio
     (Zeleni Jova, 12. avgust 2017 22:05)

    # Link komentara

  3. Sve ove nove karte deluju neverovatno zabavno i ja jedva čekam da ih igram posebno ove Hero karte, ali nemoj da se lažemo, biće mededni mesec sa ekspanzijom 2-3 nedelje i onda će ljudi da naprave najbolje aggro/tempo špilove koji će opet da nam vade dušu sledeća 4 meseca, kao i uvek :D
    (FeelsBadMan, 10. avgust 2017 11:37)

    # Link komentara

  4. Bas sam neki dan otvorio Krula, prvo sam se iznervirao sad mi i ne deluje tako lose, mozda nesto i iskombinujem i konacno doteram do legenda :-) Stonehill Defender ce sad biti u svakom spilu samo zbog sanse za Lich Kingom. Puno zanimljivih karata, bice ovo dobra ekspanzija.
     (za b93, 10. avgust 2017 10:31)

    # Link komentara

  5. Dobro zapažanje da Guldan Hero karta na neki način oživljava Krula, nije mi to palo na pamet.

    A za Garrosha mislim da mnogi greše i da će se pokazati poprilično korisnim, no videćemo kad izađe ekspanzija.

    U svakom slučaju sviđa mi se što je Blizzard konačno rešio da se malo oslobodi kod pravljenja karata i da zapravo pravi kompleksne i komplikovane karte koje zahtevaju više strategije, to je upravo ono što Hearthstone vodi u pravom pravcu!
    (Mlados' Ludos', 9. avgust 2017 23:55)

    # Link komentara

  6. Po mom mišljenju Paladin Hero je precenjen. Ne verujem da će taj kombo hero power ikad uspeti osim ako vam se ceo deck svodi na to ali sama karta je dobra za control deckove pa će verovatno videti igre. Dobijate instant heal za 10 i poboljsani hero power a protivnik će morati non stop da vrši pritisak na te 2/2 minione kako ne bi izgubio. Po mom mišljenju najbolji death knight hero je Warlock. Mislim da će više igre videti u wild formatu ali je moguće da će se pojaviti i pouzdan standard deck. Lich King će definitivno biti igran u svakom control decku. Karta je jednostavno bolja verzija Ysere i plus je igrate potez ranije. Takodje predstavlja veliki buff za Stonehill Defendera tako da vam neće samo milion Tiriona predstavljati muku :D. Sve u svemu nisam razočaran ni herojima osim možda za Druida i Huntera a nisam ni razočaran ekspanzijom za razliku od dosta ljudi. Po prvi put dobijamo karte koje imaju dosta potencijala u raznim deckovima bez broken karata koje negativno utiču na metu. Ungoro je bio sličan ali smo opet imali Rogue Quest ili Primordial Glyph koji je tipičan primer karte koja je sama po sebi prejaka i stavljate je u bukvalno svaku vrstu spila. Jos dva dana pa ćemo da vidimo sta uspeva a sta ne.
    (Erli, 9. avgust 2017 23:09)

    # Link komentara