Esports B92.net

Frozen Throne analiza: Priest specijal

Večeras (ponedeljak) će nam biti otkrivene sve preostale Knight of the Frozen Throne karte, dok sama ekspanzija dolazi u petak 11. avgusta, a mi danas nastavljamo sa našom analizom karata iz nove ekspanzije.

nikola savić klan rur
Pošaljite komentar
  1. Redovno citam sve analize i Nikola, svaka cast. Iskreno se nadam da si placen za ovo.
     (leper gnome, 8. avgust 2017 22:29)

    # Link komentara

  2. Očekivao sam više od Priest karata u ovoj ekspanziji ali se čini da se i sa ovim materijalom moze napraviti solidan deck. Ja jedva čekam da isprobam svoju verziju Ressurect Priest-a sa dosta velikih i vrednih miniona. Jedino mi je žao što nije dobio neku dragon podršku. Jesu objavljene dve dragon neutral karte ali one su više za neku budget verziju ali i to nije loše za f2p. Benedictus se cini kao jako zabavna karta a bila bi i dosta mocna kada bi metom vladali control deckovi jer je aggro direktni counter Benedictusu.
    (Erli, 8. avgust 2017 13:20)

    # Link komentara

  3. Kolektujem neko vreme prista karte, mnogo mi se dopada ova klasa,uvek imam karata u ruci,ali vrlo često ranjiv za agro. Definitivno ću sve više igrati prista, nadam se da će se nekako uklopiti u nešto moćno,svakako ima potencijala, jer mislim da prist zaslužuje više bar na ranked. U play je zabava zagarantovana uvek. Uživanje je igrati. Slobodno možete komentarisati više, bar na ovakvim vestima,njih najviše pratim :) ova legendary je isto sjajna,koliko god autor teksta misli da je loša,mislim da uz dobar card draw,koji prist moze da kombinuje moze da bude odlična karta posebno u kasnijim fazam meča,kada ste vi kao prist na fatigue. Ali sta na kraju krajeva znam ja,igram malo više od godinu dana. Ovo je u mojoj glavi ili ono sto bih voleo da bude.Pozdrav
    (Le go, 8. avgust 2017 01:18)

    # Link komentara

  4. Benedictus je predobra karta. Ipak se ovo igra prvenstveno radi zabave.
     (za B93, 7. avgust 2017 22:52)

    # Link komentara