Esports B92.net

Začuđujuća serija korejske ekipe SKT

Znate li na kom mestu se nalazi SKT posle sedmog kola? Na četvrtom! Realno gledano, četvrto mesto nije toliko loše, ali imajući u vidu da je u pitanju najtrofejniji tim u istoriji igre League of Legends, korejski tim SKTelecom T1, ovo je možda i najveće iznenađenje koje vidimo ove letnje polusezone.

Nikola Milićević
Pošaljite komentar
  1. (midfekar, 20. jul 2017 00:34)

    Kad nesta ne valja, okrivi dzunglera.

    Ozbiljno pricajuci to je samo do forme, eto ti G2 stigao do finala na MSI, unistio kineze, a onda 3 meseca kasnije demoliran na Rift Rivals od strane svih amerikanaca.

    Meni je neverovatrno da je SKT1 toliko dugo drzao formu na takvom nivou, a potpuno je logicno da jedne sezone malo padnu.
    (dzungler, 20. jul 2017 11:35)

    # Link komentara

  2. Iskreno cim su zamjenili jg-a desava se ovo bengi je pazio na citav tim dok je bio u dzungli, peanut jeste talentovan ali nije ozbiljan igrac. Takodje Huni ne moze se uklopiti kao sto je to bivsi top Marin radio. Ali mislim da ce Koma njih posloziti za worlds. A tsm je ove sezone uradio pravu stvar skinuo je fokus sa mida tako da Bjergsen nije taj na kome je glavni fokus (Igra cesto Galia). Raniji SKT je imao fokus na midu i jg sada odlazak bengija je pomrsio konce a mnogi smatraju da Huni nije tolika klasa za Skt, u nekim situacijama igra agresivno dobije gank i umre. Bojim se da je Skt slican kao kad bi USA u jednom timu imala Jordana Kobija i Lebrona u prevodu :(borba za najvecu zvjezdu tima) ...
    (midfekar, 20. jul 2017 00:34)

    # Link komentara