Esports B92.net
  1. Imam tli godine
    (midfekar, 7. jul 2017 10:36)

    # Link komentara

  2. midfekar moze imati 12 godina, eventualno 13. Vremena kad LoL fanboy uleti na Dotu vest i prosipa sav kompleks po njoj su odavno prosla. Ovaj lesinar je dokazao da to ipak nije slucaj. Pustite ga nek place, i nek zivi u svom svetu zablude gde misli da je LoL bolji od Dote. ;)
    (Arsen, 7. jul 2017 02:34)

    # Link komentara

  3. @midfaker
    Ustvari aj prvo reci ti nama al iskreno, koliko imas godina?
     (4k4.Dex, 6. jul 2017 12:05)

    # Link komentara

  4. @midfekar
    Druze ne kazem ja da lol nije popoularniji jer jeste i to troduplo ali to je bas zato sto ga prati ogromna populacija klinaca od kojih je veliki broj azijata kojih ima jako puno. Popularnist nema veze sa onim sto ja pricam. I Selna Gomez ima najvise pratilaca na instagramu na svetu bas iz tog razloga kladim se da ljudi iznad 20-25 godina ne znaju ni ko je ona. Sta mislis zasto je onda najpopularnija na inst?
     (4k4.Dex, 6. jul 2017 11:55)

    # Link komentara

  5. LoL je popularniji.
    (midfekar, 6. jul 2017 10:52)

    # Link komentara

  6. Ajoj zasto postoji ovo uopste? Igrice, pa jos takmicenja? Haha tragedija covecanstva... doduse ne veca od vernika i pedofilskih homo popova
     (Srbija, 6. jul 2017 09:30)

    # Link komentara

  7. Eee moj gari, da bi diskutovao, prvo moraš kritički da razmišljaš.

    Igrica ti jeste Evroliga, a to što Zvezdu gleda 20 000 navijača ne znači da je dobra, već da smo sirotinja i nemamo šta drugo da radimo. Isto kao što 100 miliona prljavaca igra LoL jer u poređenju sa Dotom radi na tosteru. Zato i imaš AFK Poljake koji stoje sa strane i pinguju na svojih 300ms delaya.

    A lista zarada ti je okačena da bi skapirao da ti je taj Faker iz imena 28. grlo na terenu esportsa. I postoji razlog za to.

    Osnovni argument ti je bio da je LoL Worlds veći od Dota 2 turnira, a u direktnoj usporedbi sa The International nije. Nije veći ni po čemu, osim po online viewership. Slabiji je po kvalitetu produkcije, medijskoj ispraćenosti, zaradama, nagradnom fondu i svakom drugom aspektu esporta, osim, naravno, online viewershipa. I tu dolazimo do klinaca, koji su budućnost. Klinci imaju vremena da gledaju čitav dan, dok Dota 2 populacija radi i funkcioniše drugačije. Tu se naravno uključuje i aspekt toga da je Dota 2 milion puta dublja taktički i strateški igra, a zbog detaljnijih mehanika na herojima, često i mehanički zahtevnija. Što naravno ništa nećeš skapirati dok ne odigraš 5-10 000 sati.

    Uostalom, nismo mi došli da plačemo i flejmujemo tvoju ljubav na LoL tekstu, već ni našu, na Dota tekstu. Ali ok je, tu sam uvek da te edukujem :*

    poyy
    (Esteban, 5. jul 2017 19:58)

    # Link komentara

  8. Pa opet sve sto ste navili opet je LoL popularniji i gledaniji navedite bilo sta bilo koju statistiku gdje je Dota popularnija? LoL ima klince ali i vi ste cs 1.6,wow,starcraft igrali ko klinci u igraonici i smetali nekome tako da to nema veze, ili ste vi odjednom narasli i poceli igrati dotu? A ovaj sto me edukuje neka jos jednom neka procita sta sam napisao, carina je ladno okacila zarade profesionalnih igraca i kaze igrica ti je evroliga ja ne mogu da vjerujem.

    Ps. Ja sam rekao da je LoL popularniji od Dote? Zar nije? Isto kao sto je minecraft bio popularan, i ako je tamo neka igrica bila dobra dzabe. Prije ce Valve sa CS:GO prici LoL-u nego Dota. A inteligencija prilikom igranja zavisi od igrice do igrice. Tako da onda ispada da su CS:GO igraci glupi samo trebaju pucati i postaviti c4 ili ipak ne? Ako si glup bices glup i u tetrisu a ne u Doti ili LoL-u.ggez
    (midfekar, 5. jul 2017 18:00)

    # Link komentara

  9. @4k4.Dex

    Aha lol je za klince i kopija Dote, pa pogledaj worlds i turnire koje Riot organizuje i koliko publike ima. Dota turnir i LoL worlds dovoljno je ukucati u google slike isto kao kad poredis euroligu i nba. ggez

    ps. Mozes i na twichu da vidis sta se najvise gleda i koja je najpopularnija igra.
    (midfekar, 05. jul 2017 14:56)

    To sto je najpopularnije ne znaci da je i najbolja.
    LoL nije igra za decu, ali npr ja nikada nisam video igraca dote mladjeg od 16 godina dok sam bas ove nedelje u busu video 2 klinca mozda treci, cetvrti razred kako pricaju o lolu.
    Dota jeste teze od lola ali mi se cini da "olaksvavaju" dotu u poslednje vreme.
     (1453, 5. jul 2017 15:07)

    # Link komentara

  10. @midfekar

    nije problem da te edukujemo o odnosu dote i lola pa čak ni na sajtu b92. A pošto ne znaš kako se "dota turnir" zove, zove se The International, čisto da budemo na nivou LoL worldsa.

    I onda kad pogledaš ovde [link] skapiraš da ti je igrica evroliga :(
    (Esteban, 5. jul 2017 15:04)

    # Link komentara

  11. @4k4.Dex

    Aha lol je za klince i kopija Dote, pa pogledaj worlds i turnire koje Riot organizuje i koliko publike ima. Dota turnir i LoL worlds dovoljno je ukucati u google slike isto kao kad poredis euroligu i nba. ggez

    ps. Mozes i na twichu da vidis sta se najvise gleda i koja je najpopularnija igra.
    (midfekar, 5. jul 2017 14:56)

    # Link komentara

  12. Pa dobro, ovo ima smisla.
     (BFI, 5. jul 2017 13:54)

    # Link komentara

  13. Dota je ubedljivo najbolja igrica trenutno i zasuzuje najvece nagrade. CS GO je takodje dobar ali u principu dosadan monoton. LoL je kopija Dote za klince, a Overwatch je prenaporan za igranje jer je prebrz i previse sjlasti, epi napad da dobijes. Sve u svenmu kad se razmisli Dota je definitivno najzahtevnija i najkompleksnija od pomenutih hit multiplayer igara i zato zasluzuje ovo od Valvea. Inace probao sam sve ove igre i igrao ih duze vreme da ne misli neko da botujem. Poredjao bi ih ovim redom: Dota, CS GO, LoL, Overwatch.
     (4k4.Dex, 5. jul 2017 13:28)

    # Link komentara

  14. Ne mari valve za dotu, nego za ovih 75%(60 miliona$) koje su zaradili od TI do sad. A ako dota nije zanimljiva za gledanje i igranje, onda ih nece ni zaraditi.
     (boles, 5. jul 2017 12:22)

    # Link komentara

  15. nije dota csgo,valve mari za dotu
     (axminator, 5. jul 2017 11:55)

    # Link komentara