Esports B92.net
  1. "CS umire"???? Najveca glupost koju sam cuo u zivotu :) nadzivece cs sve nas zajedno sa ovim kvazi gejmerom sto sastavi clanak.
    (tex, 19. april 2017 21:18)

    # Link komentara

  2. dobar clanak, lepo pises :)
    "laser smrti" hahaha
    (zapex, 17. april 2017 11:26)

    # Link komentara

  3. csgo ne umire lol u martu je imao najvise average igraca od postojanja 13 milioma unikatnih igraca i najveci peak ikad je bio u februaru... Dosadni ste vise sa bla bla cs umire ow ce ga zameniti bla bla a igra nikad bolja nije bila po brojkama... To sto su neki ljudi salty zato sto su silver pa pricaju ovakve nebuloze nije moj problem... Pricali su i posle gambling bana da ce cs umreti jer ljudile samo "zanimaju skinovi" i nakon malog pada odmah se vratio pa u 2017 oborio rekorde na twitchu po gledanosti (1.400.000 gledalaca major finala) i po igranosti... Evo upravo na steam chartu csgo je prvi i iznad dote po ingame igracima a dota je besplatna...
    (Brotherman Bill, 16. april 2017 20:42)

    # Link komentara

  4. Odlican tekst! Iz mog ugla, a slozice se vecina igraca bolje bi bilo da rade na optimizaciji same igre posto je postala "random". Sa druge strane procitao sam da ce preci na source engine 2, koliko je to tacno i sta ce doneti ostaje da vidimo. Poz!
    (SVK, 16. april 2017 16:32)

    # Link komentara

  5. Igrao sam je od pocetka medjutim ovo sto se radi sa igricom u zadnje 2 godine je katastrofa i da igrica definitivno umire .Ne postoji nikakav customer service za igricu gde neko mozda zeli da saslusa igrace probleme sa kojima se susrecu o citerima ne zelim vise ni da komentarisem jer nema smisla broj se uvecava a ne suprotno. O kvalitetu igre optimizaciji ocena -1 jer vam treba masina od 1300 do 2000 eu da bi to sve radilo stabilno GTA V je zadao domaci zadatak svima sto se tice optimizacije grafika glupo je porediti CS GO je kao minecraft .O tickrate serveru da ne pricam i dalje je na 64 umesto na 128 . A skandalima sa ilegalnim kladjenjima i skemovanjem korisnika za iteme mogu samo da kazem jedna velika SRAMOTA!!!! Vise je i ne igram jer jedan citer u proseku igra do 500 sati pa vi sad racunajte kako VAC BAN radi i gde je vreme uzaludno potrosena na usavrsavanju skila igrajuci svaki dan po par sati FFA DM itd nema poente a updejtovi u igri su kozmeticki obojene puske novi kljucevi mape i nerfovanje oruzija ...Smece od igrice to je danas CS:GO.
    (snaptshop@gmail.com, 15. april 2017 20:42)

    # Link komentara

  6. Ako se pojavi jednom, moze biti slucajno ili test. Ako se pojavi 3-4 puta do sada, u pitanju je korporativna strategija. To sto mi/vi ne razumemo zasto multi milijarderska korporacija nesto radi apsolutno nema veze sa njihovim planom. Logika je u ovom slucaju neupotrebljiva, jer ne baratate(mo) sa svim podacima.
    (ko zna, 15. april 2017 20:27)

    # Link komentara

  7. Negev nije toliko op mozda jeste u slabijim rankovima ali ovako je uglavnom bespotreban jer je najteza puska za nosenje masi prvih 15 metaka a da bi imao taj "laser" moras da drzis spray ako stanes onda ti se reset... Puska je dobra samo da sprejas ako neko ide push a ovako na 1v1 ces 90% puta izgubiti... Jedino mi se ne svidja sto je cena preniska ali su rekli da ce da je podignu opet jer devovi "eksperimentisu i hoce da svaka puska ima smisao" sto je po meni totalno glupo jer je ovo cs a ne cod... Sto se tice R8 on je sad kao scout a jeftiniji samo je caka sto je tezak za koristenje jer ne puca odma nego posle pola sekunde ali onaj ko savlada r8 ni ne mora vise da kupuje Ak/m4 lol...
    (ZBG, 15. april 2017 18:38)

    # Link komentara

  8. cs 1.6
    (GGC, 15. april 2017 17:38)

    # Link komentara