Esports B92.net
  1. Ovo izlazi ubrzo, dajem rok 15 dana, ne zeli blizard da ceka da mi nakupimo golde, ja sam vec krenuo da skupljam pre nedelju ipo :D
    (..., 7. februar 2017 19:42)

    # Link komentara

  2. Meni je omiljen tip igra - karticna igra. Dok sam bio mladji isao sam, druzio se ljudima sirom Srbije igrajuci razne turnire u raznim igrama. To je i ono sto mi danas fali jer osim MTG turnira nema turnira koji se mogu igrati uzivo. Igrao sam i WoW Trading Card Game od koje je kasnije nastao Heartstone i danas posledujem par startera. Nema nista bolje od igranje sa pravim zivim ljudima ispred sebe. Takvo igranje zamenile su karticne igre na racunarima. Pored HS, igram jos The Elder Scrolls Legends i Gwent.
    (GoraN, 7. februar 2017 16:04)

    # Link komentara

  3. re:xd Isti slucaj sam ja imao sa nekim slicnim igricama,poslednji u nizu je Hots.Igras 3h dnevno od toga 45min se povezujes sa igracima,pa se biraju heroji(i onda budala uzme assasina a ti iako dobro igras supporta opet vam unisti partiju).Hearthstone mi je mama,odigras satak,igra se brzo konektuje(preporucujem preko dobrog androida,meni na s4 radi bolje nego na lap topu od 500e),nema bacanja vremena uzalud,plus si sam sebi kriv ako izgubis.To je jedina igra trenutno koja odgovara mom tempu zivota.pozz svima
     (crise de nerfs, 7. februar 2017 12:33)

    # Link komentara

  4. (Defias, 7. februar 2017 05:05)

    WoW je moja omiljena igrica. Ali sam mora prestati da je igram. Prvo, sto mi je unistila obrazovanje, previse sam provodio vremena igrajuci a nista nisam ucio. Nema nijedna igrica koja me nije vise zarazila kao WoW. Bio sam, blago receno, zavisnik. Drugo, stop se placa mesecno. U ovoj zemlji gde se racuni jedva placaju sad trebam da dodam i 15 evra mesecno za game time. A i ekspanzija im je skupa u pm. Bar da su dali neki novogodisnji popust ovako sam pljunuo 70 evra za igricu i 30 game time. Igrao sam i besplatno tako sto sam kupovao WoWTokene za gold. Ali to je ranije bilo moguce jer su tokeni kostali 60000g mesecno, danas barem 111000. Ovako ti treba 3 sata dnevno da bi samo farmao gold, da bi to uradio sutra pa preksutra itd. To je mnogo vremena baceno. Trebao sam da se odvinkem, da odrastem vise i da pocnem da se bavim bitnijim stvarima u zivotu. Hearthstone je potpuna suprotnost, skroz casual igrica, ono sto mi bas treba. Obavim daily quest, odigram malo ranked, iznerviram se pa ragequit, pa se bacim na posao. Ukupno na kompu- nesto manje od sat vremena. Hvala lepo, dovidjenja! :)
    (xd, 7. februar 2017 10:47)

    # Link komentara

  5. Fina igra, al mi nikad nije bilo jasno, zasto bi iko igrao karte, kada vam je ispred nosa WoW? Ogroman, predivan i uzbudljiv 3d svet.
    (Defias, 7. februar 2017 05:05)

    # Link komentara

  6. jel ima neko od prisutnih koji igra hearthstone od prvih dana? igra je bila mnogo zabavnija i cak su igrachi s "obichnim" kartama mogli dobro da napreduju (mage, paladin, i naravno zoo deck). ovaj je sada pay-to-win najstrasniji. kako izadje nova expenzija svi imaju sve karte. pa nemoguce da je toliko zlata ustekano da se kupe karte i avanture. i "ramp" uopste vise ne postoji, svede se na kombo ili dva i svi igraju iste dekove katenpejste sa hearthpwn-a. zabava nula.

    eh kad se setim kad je pocelo i nismo imali pojma da igramo. bilo je normalno u areni da ljudi uzimaju wispove. i u drugom krugu freezebolt u facu. i kad sam gubio smejao sam se, tako dobra zajebancija je bila. sad vishe nema uopste pocetnika u areni, nema sanse da sami biraju karte. mora da ima neki program koji im pravi deckove, pa ne moguce da se vise niko ne zezne.
    (pay to win, 6. februar 2017 19:53)

    # Link komentara

  7. @visnjoljubac

    Sada kada bude izašla prva nova ekspanzija u aprilu (najverovatnije ovo što je sada procurelo, iz ove vesti), iz Standard rotacije ispadaju setovi iz 2015. godine - Blackrock Mountatin, The Grand Tournament i League of Explorers.

    Karte iz ova 3 seta odlaze u Wild format.
    (Kapetan Očigledni, 6. februar 2017 19:27)

    # Link komentara

  8. cek , to se vljd svodi pod ekspanziju pa nestaju wotog , loe i tgt ?
     (visnjoljubac, 6. februar 2017 19:02)

    # Link komentara

  9. @xd
    dobices ne brini.Samo cekaj....
     (Milk that cow, 6. februar 2017 17:51)

    # Link komentara

  10. Hocu ICC!
     (xd, 6. februar 2017 16:22)

    # Link komentara