Esports B92.net

RUR Heroes of the Storm turnir na Games.conu - prijavite se!

Veliko nam je zadovoljstvo što možemo da najavimo još jedan u nizu Heroes of the Storm turnira na našim područijima. Nakon uspešnog prošlogodišnjeg turnira na Games.con-u, koji je ujedno bio prvi turnir u Srbiji u ovoj popularnoj Blizzardovoj MOBA igri, vraćamo se na mesto zločina!

Nikola Rančić KLAN RUR
Podeli

Ovogodišnji Klan RUR HotS turnir biće pod pokroviteljstvom kompanije Blizzard, u okviru Blizzard Arene na Games.con festivalu, koji traje od 15. do 17. decembra na Beogradskom Sajmu. Konkretno HotS turnir održaće se u subotu 16.12. 2017. Tačno vreme početka turnira biće naknadno objavljeno.

Relativno mala i do tada još nepoznata domaća Heroes of the Storm zajednica napravila je veliko iznenađenje na prošlogodišnjem Games.con festivalu. Čak 12 ekipa učestvovalo je na prvom LAN HotS turniru u Srbiji. Cifra koja nam je definitvno dala ispiraciju da nastavimo sa promovisanjem ovog Blizzardovog MOBA naslova. Heroji s Oluju, sada poznatiji kao lvlUP, osvojili su turnir bez izgubljene mape i od tad dominiraju domaćom scenom! Možda baš vi imate ekipu koja će napraviti novo iznenađenje na Games.con-u 2017!

Kako je sve izgledalo prošle godine iz našeg ugla možete pogledati OVDE, dok intervju sa lvlUP ekipom možete pročitati na OVOM linku.

Predviđen broj ekipa na LAN turniru iznosi 8. Ukoliko broj prijavljenih ekipa prelazi ovu cifru, održaće se onlajn deo turnira, vikend pre Games.cona, na osnovu kojih će se formirati sistem turnira.

Na samom Games.conu predviđeno je da se naprave dve grupe sa po 4 tima u okviru kojih će se igrati double elemination bracket. Nakon toga 4 ekipe prolaze u plej-of. Svi mečevi igraće se na Bo3 principu, dok će se veliko finale da se igra po Bo5 principu. Detaljna pravila takmičenja biće objavljena naknadno.

Ukoliko nemate ekipu, a želite da učestvujete, pokušajte da nađete saigrače na RUR Forumu, prateći ovaj link.

Nagradni fond ove godine iznosi čak 800 evra. Nagrade su raspoređene na sledeći način:

  1. mesto osvaja 500 evra
  2. mesto osvaja 300 evra

Način prijave:

Prijave će se vršiti elektronskim putem preko formulara koji možete pronaći na OVOM linku. Kotizacija prijave po timu iznosi 3600 dinara i potrebno je izvršiti uplatu pre popunjavanja prijave. Prijave traju do 8. decembra u slučaju da bude više od 8 prijavljenih ekipa kako bi se tog vikenda odigrao onlajn deo turnira, u suprotnom prijave traju do 12. decembra. Kao dokaz o uplati u formularu okačite čitku fotografiju uplatnice na naznačenom mestu.

Važno obaveštenje: Prijava za turnir važi i kao ulaznica za sva tri dana festivala, za sve prijavljenje igrače u timu! Timovi koji su se prijavili za turnir, a nisu uspeli da prođu onlajn deo ako do njega dođe, I DALJE imaju ulaznicu za sva tri dana festivala na osnovu prijave.

Uplatnica treba da sadrži sledeće podatke:

Ime i prezime: Ime i prezime kapitena tima/onog ko uplaćuje
Svrha uplate: Heroes of the Storm turnir, ime tima za koji uplaćujete prijavu
Primalac: Magic Sparrow, Beograd
Broj računa: 160-458299-57

Ukoliko imate bila kakva pitanja možete nas kontaktirati putem našeg Discord kanala: https://discord.gg/sUmApW2, porukom na Klan RUR Facebook stranici ili na mail redakcija@klanrur.rs

Vidimo se na Games.conu!

Izvor: Klan RUR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.