Esports B92.net

Hintovi za novog HotS heroja!

Nismo još ni stigli da se izigramo kako treba sa Kel’thuzadom, a već nam Blizzard nagoveštava ko bi mogao biti sledeći heroj, ali možda i ne mora da se radi o heroju, možda je neki drugi sadržaj? No, ipak mislimo da je heroj.

nikola savić klan rur
Podeli

Prvi hint je stigao sinoć preko HotS Twittera, u obliku veoma čudne tizer slike i poruke da je kriza stigla u Nexus. Taj tvit možete videti ispod:

Šta mislite o čemu se radi? Može biti bukvalno svašta. Sečiva deluju kao neki “futuristički” skin za Variana, robotska ruka kao nešto što dolazi iz Overwatch sveta, ali je vrlo moguće i da je deo oklopa Firebata, StarCraft jedinice koja je jedan od očekivanih novih heroja na osnovu sada već čuvenih leakova, od kojih je jedan i u samom Blizzardovom videu (klik na sliku).

Takođe, mnogi misle i da dobijamo još jednu Overwatch mapu, i to Volskaya Industries, zato što sneg i kamene ploče koje vidimo umnogome podsećaju upravu na ovu lokaciju iz OW unverzuma.

O čemu god da se radi, više detalja ćemo saznati danas u toku HGC strima, koji po našem vremenu počinje od 18h, a možete ga pratiti uživo na Twitch kanalu www.twitch.tv/blizzheroes

Koje su vaše prognoze, šta nam ova slika govori?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.