Esports B92.net

Kel’Thuzad stigao na PTR!

Danas je taj dan kada konačno prestajemo da maštamo o Kel’Thuzadu! Danas je kad kada palimo naš Battle.net, da ne kažemo Blizzard App, ažuriramo PTR server i napokon posle više od deset dana gledanja strimera i ostalih članova HotS zajednice kako igraju KT-a i mi možemo da haramo Nexusom sa ovim legendarnim negativcem.

NIKOLA RANČIĆ KLAN RUR
Podeli
Foto: Blizzard
Foto: Blizzard

Spavate li mirno mage heroji u Nexusu, sada kada je stigao najbolji među vama? Već u Try Modu, Kel’Thuzad vas neće ostaviti ravnodušnim! Za one koji nisu upoznati, na PTR serveru postoji specijalni quest koji vas za tri odigrane partije na PTR serveru nagrađuje sa 850 gemova (750 košta novi heroj). Nažalost, ovo se ne računa u vaš budžet na main serveru, ali barem možete bez trošenja pravog novca da isprobate Kel’Thuzada ili nekog drugog heroja.

Pored Kel’Thuzada, tu su i novi reworkovani heroji o kojima smo pisali pre par dana. Lt. Morales traži svoje mesto među top hilerima Nexusa. Koncept je putpuno drugačiji sa upotrebom energije umesto mane. Talenti su sada lepo raspoređeni. Svaki tier odnosi se sa neku od magija ili neko sredstvo odbrane (block, armor itd).

Ako ste ljubitelji Jaine, novi rework će vam se sigurno svideti. Ice block se vraća, zajedno sa reworkovanim talentima. Tu je i dobri stari blink, jer kakav je to mage bez blinka? Jaina bez ovih stvari jednostavno nije heroj kakav je zamišljen. Radujemo se potencijalnom povratku legendarnog frost magea u metu.

Takođe, i Leoric je dobio dosta zanimljiv rework. Transformacija iz solo lanera/wave clear heroja ka više tenk orijentaciji je bio dosta realan potez. Sigurni smo da Blizzard nije imao zamisao kada su pravili Undying Warrior heroja da bude korišćen u PvE svrhe. Izbačen je Burning Rage i Spell Shield (nešto čemu Blizzard teži na svim herojima), dosta talenta je preuređeno ili prebačeno na drugu tier listu.

Sve izmene na talentima i detaljan patch notes možete pogledati na OVOM linku. Javite nam vaše utiske o Kel’Thuzadu na našem forumu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.