Esports B92.net

Predstavljamo timove za Western Clash: NA region

Nastavljamo dalje sa predstavljem timova za drugi Western Clash koji se igra ovog vikenda. Sada idemo preko velike bare da se upoznamo sa TOP 3 tima sa NA regiona koji će predstavljati Ameriku u Kijevu.

Nikola Rančić KLAN RUR
Podeli

Gale Force eSports #1

Izmene u rosteru i dolazak nekada najboljih igrača na svetu, KingCaffeine i k1pro, bio je pun pogodak. Po prvi put Gale Force se našao na prvoj poziciji na NA regionu i odlaze na Western Clash kao najbolje plasirana ekipa. Na prošlom Clashu nisu se dobro pokazali, i završili su takmičenje još u prvoj fazi kao najlošiji NA tim. Ovog puta dolaze u Ukrajnu da pokažu svoj novi moćni sastav i da probaju da pomrse konce Fnaticu i ostalim EU timovima.

Roster:

Akaface Support

MichaelUdall Melee/Flex

Fan Ranged/Flex

K1pro Ranged/Flex

KingCaffeine Warrior

Tempo Storm #2

Tempo Storm smo navikli da gledamo na svakom većem LAN takmičenju. Već duže vreme predstavljaju NA region, ali nikada im nije pošlo za rukom da se nađu ni blizu velikog uspeha (nešto slično kao Team Liquid). Još jedna zajednička stvar koju imaju sa već pomenutim Team Liquidom jeste situacija sa rosterom. I ovaj tim je menjao organizaciju čak tri put, ali je roster uvek ostao isti. Bili su Murloc Geniuses, pa Astral Authority, a trenutno nastupaju pod najpoznatijim banerom, Tempo Storm. Jedna zanimljivost vezana za ovaj tim jeste učinak jedno igrača sa Keal’thasom. Psalm ima 100% win rate sa ovim herojem još od početka HGC u januaru ove godine, tako da obratite pažnju na ovaj pik tokom Clasha.

Roster:

Cattlepillar Bruiser

CauthonLuck Carry

Fury Tank

Jun Support

Psalm Flex

Team Freedom #3

Od svih timova na Western Clashu, Team Freedom je svakako najveće iznenađenje sezone. Tim koji je jedva izbegao Crucible i ispadanje u prvoj sezoni, sada odlaze na svoj prvi internacionalni turnir. U drugoj sezonu uspeli da pobede Gale Force i Roll20, jedne od najbolijh NA timova, tako da su svakako zaslužili svoje mesto u samom vrhu. I ovaj tim ima nešto slično sa jednim EU timom. Kao i Team Expert i Team Freedom nastupa po prvi put na LAN takmičenju. Videćemo kako će se novajlije snaći uživo pred publikom.

Roster:

Zugrug Tank

Nazmas Ranged

Daneski Flex

KiluZiioN Support

Kure Melee

Izvor: Klan RUR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.