Esports B92.net

Garrosh stigao na PTR

Nekada veliki vojskovođa i Warchief Horde zbog svoje prevelike mržnje prema Alijansi zaratio je sa obe frakcije. Garrosh, sin legendarnog Grom Hellscreama, stigao je na PTR test server da seje svoj strah i po Nexusu.

Nikola Rančić KLAN RUR
Podeli

Još jedan patch u nizu koji stiže sa novim herojem nema velike izmene. Promenjeni su samo Ragnaros, Bucher, Probius, Auriel, D.Va i Sonya gde su bitne izmene napravljene samo na assassinima. Pored toga stižu i zanimljive izmene kod koristničkog interfejsa i nova map rotacija.

Ukoliko ste propustili kako izgleda Garrosh i koje sve opcije imate kroz talent tree možete pogledati na OVOM linku.

Što se tiče izmena na ostalim herojima najzanimljivija je promena na Fresh Meat [Trait] kod Buchera.

· Povećan je broj mesa sa 125 na 200

· Damage po jednom staku mesa smanjen je sa 1 na 0,5

· Broj mesa koji ispada od heroja povećan je sa 5 na 25

· Bonus damage kada završite quest povećan je sa 100 na 125

· Kada je quest završen, heroji nastavljaju da daju meso, koje povećava trajno Basic Attack damage za 5 (iz tog razloga izbačen je Abattoir talenat na levelu 1)

Pored ovih izmena smanjen je Basic Attack damage sa 140 na 130. Kada se uradi matematika izmena na Fresh Meat na kraju rezultuje istim damagom, samo će sada Bucher tokom procesa sakupljanja mesa biti slabiji. Takođe povećan broj na 200, ali i broj mesa koji ispada od heroja na 25 postavlja Buchera u agresivniju poziciju. Ranije, Bucher je igrao pažlijivo, sakupljao mesa od miniona i dolazio u team fight samo kada treba da se osigura siguran kill. Sada će to biti malo teže, jer treba stići do brojke od 200 mesa.

Ragnaros je izgubio svoju slavu kada je više puta nerfovan na Q bild. Blizzard sa novim patchom pokušava da vrati stari Meteor bild [W]. Jeste da je base damage na Living Meteor smanjen sa 72 na 68, ali su buffovani talenti na levelu 1 (Shifting Meteor) i 7 (Molten Power). Sve izmene na talentima možete pogledati OVDE.

Za izmene na korisničkom interfejsu verovatno je najviše zaslužan Garrosh (zbog svog Armor Traita). Ubačen je indikator pored healtha bara koji pokazuje buff i debuff na Armor. Umesto imena heroja, od sada će se pojavljivati mala Hero ikonica u chatu. Moćićete da kontrolišete chat istoriju sa "page up" i "page down" hotkey. NA MVP ekranu, od sada će pored vašeg heroja izaći i odabrani Banner.

Map rotacija za Garrosh patch izgleda ovako:

· Braxis Holdout

· Battlefield of Eternity

· Sky Temple

· Cursed Hollow

· Blackheart's Bay

· Towers of Doom

· Warhead Junction

· Dragon Shire

· Garden of Terror

Pogledajte i nove skinove, bundlove i mountove koji stižu sa moćnim Garroshom:

Victory or Death!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.