Esports B92.net

Još jedan tizer za novog HotS heroja – Garrosh potvrđen!

Juče smo dobili prvu tizer sliku za sledećeg Blizzardovog karakterka koji nam stiže kao heroj u Heroes of the Storm. Ovoga puta slika je bila zaista prava zagonetka i izazvala je pravi talas detektivskog posla među fanovima.

Nikola Savić klan rur
Podeli

Od početne ideje da je u pitanju Kil’Jaeden ili Archimonde na osnovu velikog para očiju, fokus se brzo prebacio na malu figuru u dnu portala koja može biti bilo kod od poznatih orkova kao što su Grommash Hellscream, Kargath Bladefist ili Ner’zhul, ali neki su mislili i da može biti Maiev Shadowsong.

Danas se na strimu poznatog kineskog HotS igrača pojavila još jedna tizer slika, na kojoj vidimo kapije Orgrimmara, glavnog grada-tvrđave Orkova, i to onakve kakvim ih je Garrosh preuredio, tako da je sada glavni foks fanova na to da je ipak u pitanju Garrosh kao novi heroj.

Ipak, postavlja se pitanje, a šta ako je zapravo novi heroj sam Orgrim Doomhammer, po kome je Orgrimmar nazvan i koji je prošao kroz Dark Portal?

Ostaje nam samo da nagađamo i čekamo, a drugu tizer sliku možete videti ispod.

Izvor: Klan RUR

.

Dodatak na vest - potvrđen Garrosh!

Samo sat vremena nakon druge tizer slike, Heroes of the Storm tviter profil je i zvanično potvrdio da nam stiže upravo Garrosh! Očekujemo večeras ili sutra više detalja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.