Esports B92.net

Nagoveštaj novog HotS heroja – stiže nam Kil’jaeden?

Biće zanimljivo videti kako će da mehanički implentiraju ovako moćnog karaktera ako se ispostavi da je zaista on.

Nikola Savić klan rur
Podeli

Danas je između partija kineske HGC divizije prikazana tizer slika vezana za najnovijeg heroja koji nam stiže u Nexus i koju možete videti ispod.

Ovoga puta se posle dužeg vremena vraćamo WarCraft herojima, a tizer za heroja je slika klasičnog Dark Portala, onog kakvog smo viđali u WarCraft strategijama i vanila WoW-u.

Naše nagađanje je da ćemo gotovo 99% dobiti Eredar heroja, i to vrlo verovatno Kil’Jaedena.

Kil’Jaeden je na Azeroth stigao upravo ovako preko Dark Portala koji su za njega prizivale njegove sluge, a ako dobro pogledate u obrise koje vidimo na tizer slici, oči su gotovo istovetne očima Kil’Jaedena. Takođe, na ovakav sličan način se pojavljivao Blood Elfovima u zelenim kristalima kada im je trovao um da napadaju Draenei komšije, što možete videti ispod.

Takođe (SPOILER WOW LEGION!) Kil’Jaeden je nedavno konačno završio svoju mračnu agendu, tako što je ubijen u poslednjem WoW raidu, njegove poslednje trenutke je proveo u razgovoru sa Prophet Velenom, pa je ovo možda i idealna prilika da ga Blizzard pošalje u Nexus tačno nakon njegove smrti.

Šta vi mislite, ko će biti novi HotS heroj?

Dodatak na originalnu vest

Reddit detektivi su zumirali tizer sliku i dobro zapazili dosta manju figuru u portalu kako izlazi iz njega, koja zapravo može biti pravi heroj koga ćemo dobiti! Ukoliko zumirate sliku ispod, primetićete u dnu portala obrise figure sa zelenim očima koja može biti bilo ko, pa Shaman Ner'zhul, originalni Lich King!

Izvor: Klan RUR

.

.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.