Esports B92.net

HotS: Stiže nerf za Anub’araka!

Kako se nije našao na listi izmena koje se trenutno testiraju na PTR serveru u okviru Stukov patcha, Anub’rak je brzo postao vrela tema među mnogim profesionalnim Heroes of the Storm igračima.

nikola savić klan rur
Podeli

Gotovo istog trenutnka po pojavljivanju liste balans izmena, mnogi profesionalni igrači su burno reagovali zbog izostanka Anuba sa liste, jer je njegov Cocoon univerzalno smatran za previše jak Heroic, koji je dobijao mnoge partije na Mid-Season Brawl šampionatu.

Ipak, izgleda da je HotS timu u Blizzardu feedback i kritika značila, jer je na HotS forumima jedan od HotS developera Aleks Klonces najavio da sa novim patchom stiže i izmena upravo Cocoona, iako nije stigla na PTR testiranje.

Sama snaga Cocoona će ostati ista u smislu trajanja i izdržljivosti, ali će proces kastovanja sada biti znatno teži, jer je daljina sa koje ga možete kastovati smanjena sa 9 na 6 jedinica igre, dok će se sam projektil Cocoona sada kretati znati sporije ka meti, za 33% sporije.

Ovo je veliki nerf za neslavni Anubarakov Heroic, i biće zanimljivo videti kako će se Anub pokazati sa ovim izmenama, kada dođu u igru.

Izvor: Klan RUR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.