Esports B92.net

HGC Crucible: BeGenius i No Tomorrow prvi izlaze na teren

Danas je dan D, kada je začelje HGC tabele u pitanju. Trenutak istine za četiri tima. Nekima će možda snovi biti srušeni, dok će drugima pobeda doneti veliko slavlje. Danas počinje HGC Crucible, gde će najbolji timovi Open Divisiona odmeriti svoje snage sa najlošijima iz HGC lige.

Nikola Rančić KlanRUR
Podeli

Pobedinici HGC Open Divison lige izabrali su svoje protivnike. Parovi za EE region izgledaju ovako: Team Gangang vs BeGenius, Team Zealot vs Synergy. Team Gangang kao pobednik Open Divisiona imao je pravo da bira prvi protiv kojeg tima će odigrati svoj najbitniji meč u sezoni. Odlučili su se ipak za najslabije rangirani tim BeGenius. Da li je ovo isprva odluka, videćemo nakon današnjeg dana, s obzirom da se francuski tim probudio na kraju sezone i pobedio znatno jače protivnike od sebe.

Parovi NA HGC Crucible su: No Tomorrow vs Even in Death i Team Naventic vs Imported Support. Even in Death kao pobednik NA HGC Open Divisiona se odlučio za bolje rangirani tim sa tabele. Iako je Team Naventic poslednji na tabeli, izgleda da još uvek ulivaju stah među slabijim NA timovima. Sigurni smo da se Zuna, Kenma i drugari neće tako lako predati, i da će dati sve od sebe da ostanu u najelitnijem takmičenju.

Da nama gledaocima kod kuće bude potpuni užitak, Blizzard je angažovao neke od svojih najboljih kastera. Za promenu ovog vikenda zabavljaće nas:

Jake “SolidJake” Kulinki, Josh “JHow” Howard, Cristopher “Tetcher” Ivermee i miljenik publike Manuel “Grubby” Schenkhuizen.

Raspored mečeva:

Subota: Team Gangang vs BeGenius 18h, Team Naventic vs Imported Support 21h

Nedelja: Team Zealot vs Synergy 18h, No Tomorrow vs Even in Death 21h

Mečeve kao i uvek možete pratiti na https://www.twitch.tv/blizzheroes.

Izvor: KlanRUR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.