Esports B92.net

Blizzard uvodi Battleground rotacije u Heroes of the Storm

Verovatno ste se svi pitali šta se dešava sa Blackheart’s Bayom, Garden of Terrorom i ostalim ne toliko popularnim mapama.

nikola savić klan rur, nikola rančić
Podeli

Od kada se pojavila Hanamura mapa u HotS-u, vrti se samo šest Battlegroundova u krug. Bez bilo kakve zvanične potvrde zašto je to tako, community je jednostavno prihvatio takav šablon i nastavio da uživa u igri.

Konačno su se iz Blizzarda oglasili po ovom pitanju, zajedno sa zvaničnim obaveštenjem da ubacuju Battleground rotacije od sledećeg patcha. Smatraju da je, sada već 13 jedinstvenih mapa, sa potpuno raziličitim strategijama i taktikama oko drafta poprilično mnogo. Brojka sa 13, spada na 9 mapa koje ulaze u standardnu rotaciju. Za sada nije navedeno koje su tačno te mape, verovatno će više reči o tome biti sa D.Va patchom.

Ono što za sada znamo, jeste da će novi igrači uvek svoj prvi meč odigrati na Cursed Hollow mapi. Takođe, tokom jedne ranked sezone imaćemo tri map rotacije od po devet mapa. S obzirom da ranked sezona traje obično oko tri meseca, znači da na svakih mesec dana možemo da očekujemo novu rotaciju.

Naravno sve mape i dalje će biti dostupne kroz Custom Game opciju, tako da kada osetite nostalgiju za nekom mapom uvek možete da odigrate koju partiju sa svojim prijateljima. Podelite vaše mišljenje sa nama o ovim rotacijama, na Klan RUR forumu.

Izvor: Klan RUR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.