Esports B92.net

HotS: D.Va, novi Overwatch heroj koji dolazi u Nexus

StarCraft pro igračica iz Overwatcha dolazi u Heroes of the Storm. Da li postoji ijedan heroj koji može da bude više "Blizzard meta" od ovog?

nikola rančić klan rur, Nikola Savić
Podeli
foto: Blizzard
foto: Blizzard

Konačno smo saznali i poslednjeg heroja koji stiže u Nexus zajedno sa HotS 2.0. Reč je o još jednom Overwatch heroju, D.Va! Blizzard je uspeo veoma vešto da nas prevari sa malim hintom pre neki dan. Kandže i vatra na vratima Hanamure su u stvari bile od veoma poznatog heroja Diabla. Tek kasnije kroz epsku borbu između njega i Genija otkrili smo da je ipak D.Va ta koja stiže u Nexus. Za sada i dalje ostaje tuga za Deathwingom kojeg smo svi željno iščekivali.

Ukoliko niste upoznati sa konceptom ovog karaktera iz Overwatch univerzuma, radi se o heroju koji ima dve forme. D.Va ima svoju Mech Pilot formu i svoju ljudsku formu, ostaje još da vidimo kako će ovaj heroj da bude predstavljen u Heroes of the Storm. Do sada svi heroji iz OW univerzuma, preslikani su na identičan način iz svog matičnog univerzuma.

Za sada samo znamo da će D.Va imati Warrior ulogu, što je sjajan dodatak na trenutnu metu. Pretpostavljamo da je reč o još jednom veoma mobilnom heroju, sa sposobnošću da blokira basic attack. Kompletan koncept novog heroja možete očekivati ovih dana, a do tada uživajte u ovom fantastičnom sinematiku koji je Blizzard spremio za nas.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.