Esports B92.net

HotS: Cassia stigla u Nexus

Da li ćemo sada očekivati horde Diablo 2 fanova u Nexusu?

Nikola Savić KlanRUR
Podeli
foto: Blizzard
foto: Blizzard

Najnoviji heroj koji se priključio Nexusu, popularna Amazonka iz Diablo 2, od danas je dostupna na Live serveru. Kada izlgedaju osnovne osobine novog heroja možete pogledati na ovom linku.

Cassia je stigla bez promena u odnosu na PTR patch i za sada ima sve pozitivne komentare. Izgleda da je Blizzard konačno uspeo da napravi heroja koji neće biti previše “OP” čim se pojavi ili pak da mu je potreban buff odmah sa prvim balance patchom. Cassia je odlična kontra skoro svim Auto-Attack herojima zbog svog traita koji joj daje čak 65 Physical Armora dok je u pokretu, tako da je Stutter-Step obavezan kod nje.

Najbolji heroji koji idu u kombinaciji sa Cassiom su Johanna, Artanis i Li Li, najviše zbog dodatnog Blind abilitya koji poseduju ovi heroji što omogućava Amazonki da radi još veću štetu zbog svog passivnog efekta na Blinding Light (W). Najveće kontre novom heroju su svakako Mage heroji, kao i heroji sa “CC” sposobnošću. Pripazite se kada se nađete u meču protiv Li-Ming, Arthasa ili Malfuriona.

Što se tiče ostalih heroja, jedina izmena usledila je na Elite Tauren Chieftain aka E.T.C. Blizzard je odlučio da “Boga Roka” više orjentiše ka isključivo tank ulozi. Rockstar (Trait) je promenjen i više ne povećava Attack Speed prijateljskim herojima. Od sada E.T.C. dobija 20 Armora na 2 sekunde svaki put kada iskoristi Basic ili Heoric Abillity. Ovaj efekat se ne stakuje. Zbog dodatne izdržljivosti koju će sada imati kroz svoj Trait, smanjem mu je HP i HP Regen za nekih 13%. Takođe popularni talenat na levelu 7 Echo Pedal je sada mnogo više okrenut ka wave clearu. Smanjen je damage sa 29 na 15, ali je bonus damage na Minionima i Mercenaries povećan sa 75% na čak 250%.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.