Esports B92.net

Poslednje kolo RUR HotS lige, otvorena borba u grupi 1

Poslednje, 5. kolo RUR HotS lige odlučiće četvrtog učesnika u TOP 4, ali i koji će tim na kojoj poziciji otići u dalju fazu takmičenja.

Nikola Savić KlanRUR
Podeli

U grupi 2 već je sve poznato. U dalju fazu takmičenja prolaze ekipe lvlUP i HotS Rebels, jedine dve ekipe bez poraza u grupi 2. U ovom kolu će u direktnom susretu odlučiti koja od ove dve ekipe prolazi kao prva, a koja kao druga u LAN završnicu. Ekipa lvlUP je svakako favorit kako u ovom kolu, tako i u celoj ligi, tako da HotS Rebels čeka težak posao ukoliko žele to prvo mesto u grupi.

Ostali mečevi u grupi dva igraju se između Rangers of the Order i 9 Gaga i Borbene ekipa vs Bacili smo pare. Oba meča su bez rezultatskog značaja, jer nijedna ekipa ne može da prođe u TOP 4.

U grupi 1 potpuno drugačija slika. Za sada je samo hrvatski tim Gelipteri osigurao prolaz, najverovatnije i kao prvi u grupi. Za drugo mesto se bore dva tima, Heores of Mladi Radnik i Bad Connection. Oba tima moraju da pobede svoj meč ukoliko žele u TOP 4. HoMR ima malo lakši zadatak, svoj meč igraju protiv Luxoria’s Flying Circus, i važe za favorita. Međutim, iako pobede svoj meč, sudbinu u daljem toku takmičenja odrediće im meč između Bad Connection vs Gelipteri.

Bad Connection ima najbitniji meč do sada. Samo čistom pobedom prolaze u TOP 4 fazu, tako da je sve u njihovim rukama. Da neće imati lak zadatak govori podatak da ekipa Gelipteri nemaju nijedan poraz u ova četiri kola.

Poslednji meč u grupi 1 igra se između Prosek Gaming vs HOTS Auce, i ovaj meč je bez rezultatskog značaja po ove dve ekipe.

Meč između Heroes of Mladi Radnik vs Luxoria’s Flying Circus možete pratiti u ponedeljak od 20h, i meč između Bad Connection vs Gelipteri možete pratiti u sredu, takođe od 20h. Ne propustite ove mečeve jer nas očekuje uzbudljiva završnica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.