Esports B92.net

Poslednje kolo RUR HotS lige, otvorena borba u grupi 1

Poslednje, 5. kolo RUR HotS lige odlučiće četvrtog učesnika u TOP 4, ali i koji će tim na kojoj poziciji otići u dalju fazu takmičenja.

Nikola Savić KlanRUR Izvor:
Podeli

U grupi 2 već je sve poznato. U dalju fazu takmičenja prolaze ekipe lvlUP i HotS Rebels, jedine dve ekipe bez poraza u grupi 2. U ovom kolu će u direktnom susretu odlučiti koja od ove dve ekipe prolazi kao prva, a koja kao druga u LAN završnicu. Ekipa lvlUP je svakako favorit kako u ovom kolu, tako i u celoj ligi, tako da HotS Rebels čeka težak posao ukoliko žele to prvo mesto u grupi.

Ostali mečevi u grupi dva igraju se između Rangers of the Order i 9 Gaga i Borbene ekipa vs Bacili smo pare. Oba meča su bez rezultatskog značaja, jer nijedna ekipa ne može da prođe u TOP 4.

U grupi 1 potpuno drugačija slika. Za sada je samo hrvatski tim Gelipteri osigurao prolaz, najverovatnije i kao prvi u grupi. Za drugo mesto se bore dva tima, Heores of Mladi Radnik i Bad Connection. Oba tima moraju da pobede svoj meč ukoliko žele u TOP 4. HoMR ima malo lakši zadatak, svoj meč igraju protiv Luxoria’s Flying Circus, i važe za favorita. Međutim, iako pobede svoj meč, sudbinu u daljem toku takmičenja odrediće im meč između Bad Connection vs Gelipteri.

Bad Connection ima najbitniji meč do sada. Samo čistom pobedom prolaze u TOP 4 fazu, tako da je sve u njihovim rukama. Da neće imati lak zadatak govori podatak da ekipa Gelipteri nemaju nijedan poraz u ova četiri kola.

Poslednji meč u grupi 1 igra se između Prosek Gaming vs HOTS Auce, i ovaj meč je bez rezultatskog značaja po ove dve ekipe.

Meč između Heroes of Mladi Radnik vs Luxoria’s Flying Circus možete pratiti u ponedeljak od 20h, i meč između Bad Connection vs Gelipteri možete pratiti u sredu, takođe od 20h. Ne propustite ove mečeve jer nas očekuje uzbudljiva završnica.

Prati B92 na Viberu

HotS

HGC Crucible: BeGenius i No Tomorrow prvi izlaze na teren

Danas je dan D, kada je začelje HGC tabele u pitanju. Trenutak istine za četiri tima. Nekima će možda snovi biti srušeni, dok će drugima pobeda doneti veliko slavlje. Danas počinje HGC Crucible, gde će najbolji timovi Open Divisiona odmeriti svoje snage sa najlošijima iz HGC lige.

HotS subota 27.05. 12:57 Komentara: 0

D.Va, prvi utisci, saveti i kritike

Prva nedelja sa D.Vom u Nexusu za nas je prošla prilično zanimljivo. D.Va je težak heroj, ali jako “fun-to-play” zbog svoje jedinstvenosti i mogućnosti prelaska iz jedne u drugu formu. Kroz ovaj tekst podelićemo naše utiske o najnovijem heroju koji je stigao u Nexus, kroz savete i sitnice na koje trebate obratiti pažnju kada sednete da pilotirate Mechom.

HotS sreda 24.05. 20:09 Komentara: 1
strana 1 od 5 idi na stranu