Esports B92.net

Glasajte za HS Global Games šampiona i osvojite packove!

Nakon meseci takmičenja i učestvovanja čak 48 reprezentacija zemalja sveta, Hearthstone Global Games su polako došli do svog kraja.

Nikola Savić KlanRUR
Podeli

Ostale su samo 4 najbolje reprezentacije sveta i to su Južna Koreja, Ukrajina, SAD i Češka. Ove ekipe će se sastati 25. avgusta da odluče koja je zemlja nezvanični Hearthstone prvak sveta.

Kao i uvek kada Blizzard organizuje velika takmičenja, ovo je prilika da i svi mi osvojimo po koji pack. Dovoljno je samo da odete na ovaj link i tu se ulogujete na vaš Battle.net nalog, te zatim date svoj glas. Samim glasanjem dobijate jedan pack, a ako vaš favorit osvoji titulu, dobićete još jedan pack.

A ako pitate nas ko će biti prvak? Rekli bismo ili Južna Koreja ili Ukrajina. Koreja ima Kranicha i handsomeguya, dok Ukrajinu predvodi legendarni Kolento, a tu su i Neirea i odlični DrHippi. To je naša procena, ali nemojte nas držati za reč.

Ono što je bitno je da ne zaboravite da glasate, kako ne biste ostali bez “džaba” packa. Glasanje traje do 23. avgusta, a šampiona ćemo saznati 25. avgusta nakon što se odigraju svi mečevi. HGG top 4 finale možete kao i do sada pratiti na zvaničnom Hearthstone Twitch kanalu, twitch.tv/playhearthstone, će će domaćini biti Frodan, Kibler i drugi.

Izvor: Klan RUR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.