Esports B92.net

Knights of the Frozen Throne je nova Hearthstone ekspanzija?

Još samo jedan dan je ostao do zvaničnog otkrivanja nove Hearthstone ekspanzije, pa je uzbuđenje i nestrpljenje kod Hearthstone i Warcraft fanova dostiglo vrhunac.

Nikola Savić klan rur
Podeli

Hajp je pogotovo velik zato što se neko vreme spekuliše da je ekspanzija tematski vezana za Lich Kinga, nešto što igrači odavno žele i čemu se nadaju.

Ako smo i do sada bili zagriženi iščekivanjem nove ekspanzije, od ovog trenutka uzbuđenje se diže u nebesa!

Na zvaničnom kineskom Hearthstone sajtu je greškom izašlo nešto što liči na zvaničnu promo sliku nove ekspanzije, koja će se (u slobodnom prevodu sa kineskog) zvati Knights of the Frozen Throne! Slika je brzo uklonjena, ali je naravno sačuvana i možete je videti iznad.

Kao što možete videti na slici, koja je bila okačena na kineskom sajtu, ekspanzija stilom izgleda iznenađujuće mračno i ozbiljno u odnosnu na “vesele” Hearthstone teme na koje smo navikli, i kako izgleda, svi Hearthstone heroji su na neki način korumpirani i izgledaju uvrnuto i pomahnitalo.

Ipak, na slici i dalje ne vidimo Lich Kinga, kome se svi nadamo, ali kako ekspanzija nosi ime Frozen Throne, gotovo da nema sumnje da ćemo sasvim izvesno videti i Arthasa.

Ne preostaje nam ništa drugo nego da sačekamo početak Hearthstone Spring Championship sutra, kada će biti i zvanična najava ekspanzije, a do tada možemo samo da nagađamo i analiziramo procurelu sliku (klik na sliku da biste zumirali).

Izvor: Klan RUR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.