Esports B92.net

HS Midsummer Festival, duplo više golda za kvestove!

Iz Blizzarda poslednjih nedelja ne prestaju da uveseljavaju fanove sa novim pogodnostima po pitanju prikupljanja karata, i izgleda da su višemesečne žalbe igrača na dostupnost Hearthstonea i njegovu sve veću cenu barem delimično urodile plodom.

nikola savić klan rur
Podeli

Uvedena je mogućnost da se svi questovi uvek mogu rešavati tako što jednostavno igrate preko prijatelja, najavljeno je da počev od sledeće ekspanzije više nećemo dobijati duple legendarne, a legendarna u prvih 10 packova novog seta će sada biti zagarantovana.

Trenutno traje akcija sa popustom na Ungoro packove, a uvodi se i mogućnost da ponovo nabavljamo Wild packove i avanture.

Ah da, i trenutno najomraženija karta u igri će uskoro dobiti nerf

Lepim vestima nije kraj, jer nam sada stiže i događaj koji nosi naziv Midsummer Festival, i tokom čijeg trajanja će rešavanje svakog kvesta da nam donese duplo više golda od onoga što vredi, dakle kvest od 40 golda će davati 80, i tako dalje.

Ovaj događaj počinje već 5. jula i trajaće neko vreme, ali nije najavljeno tačno koliko dugo. Osim duplog Golda za kvestove, deo festivala biće i specijalni Brawl koji uključuje malog i velikog Ragnarosa, kako nas je sam Ragnaors obavestio na zvaničnom Hearthstone sajtu.

Ovaj period duple vrednosti Questova je zaista dobra stvar i dolazi u pravo vreme pred najavu nove ekspanzije, tako da, ukoliko već niste, sada je pravo vreme da krenete da štedite vaš gold i naštekate se što je više moguće za novu ekspanziju.

Čitavu Ragnarsovu objavu o ovom događaju možete pročitati OVDE.

Izvor: Klan RUR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.