Esports B92.net

Nezvanične izmene u Hearthstone arena draftovanju

Blizzard (mada istina i druge kompanije), često vole da tiho menjaju neke stvari u igrama, bez ikakvih zvaničnih informacija o tome, pa onda to igrači slučajno ili spontano otkriju.

Nikola Savić klan rur
Podeli

Poslednje u nizu takvih otkrića prezentovao je juče na Redditu korisnik Tarrot469, koji je, kako kaže sa 100% sigurnošću, utvrdio da je došlo do povećanja ponude oružja u arena draftovanju.

On je uporedio situaciju pre i nakon patcha 8.2.2, koji se pojavio 2. juna. Uz pomoć popularnog sajta HSreplay.net gde se svakodnevno prikupljaju automatski podaci na desetine hiljada registrovanih igrača, jasno je primetio da se broj draftovanih popularnih weapona, kao što su Truesilver Champion, Stormforged Axe, Jade Claws, Fiery War Axe i druge, nedvosmisleno povećao nakon ovog patcha.

Hearthstone dizajner Iksar je i sam nedavno potvrdio da je Ungoro bonus smanjen sa x2 na x1.5 sa zakrpom 8.2.2 (informacija koju takođe nismo znali do tada), ali nije ništa pominjao u promeni ponude za oružja.

Kao što znamo krajem februara su stigle specifične promene u Areni, čiji je cilj da se igranje u areni izbalansira, ali i dalje postoje akutni problemi ovog formata, pa izgleda da Blizzard i dalje pokušava da tonira neke elemente arene iza zavese, ali ipak mislimo da bi ovakve velike promene svakako trebalo da budu javne, jer pomažu ozbiljnim igračima da bolje draftuju i igraju oko određenih karata.

Ukoliko vas interesuje da pročitate više o ovim izmenama, upućujemo vas na pomenuti Reddit thread.

Izvor: Klan RUR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.