Esports B92.net

Večeras startuje jubilarni 100. Hearthstone Tavern Brawl

Ljubitelji Hearthstonea su već navikli da ih sredom uveče očekuje početak nedeljnog Tavern Brawl izazova, gde ih uz zanimljiva i ponekad potpuno haotična pravila očekuje i simbolična nagrada u vidu classic packa za prvu pobedu.

nikola savić klan rur
Podeli
foto: Blizzard
foto: Blizzard

Iako su praktično neizostavni deo Hearthstone iskustva, dosta novijih igrača verovatno ni ne zna da oni nisu od starta bili u igri, već su došli juna 2015. godine, kada je tada prvi Tavern Brawl bio “Showdown at Blackrock Mountain” gde su igrači imali priliku da budu deo epskog duela između Nefariana i Ragnarosa.

Danas pričamo o maloj istoriji ovog Hearthstone moda zato što nas večeras očekuje jubilarno stoto Tavern Brawl izdanje. Na osnovu datamajnovanja kada je stigao patch 8.0, koji nam je doneo i Un’Goro ekspanziju, pronađeno je da će ovaj jubilej najverovatnije biti proslavljen tako što ćemo igrati “sve” Tavern Brawl setove.

Dobro, ne baš sve, ali devet različitih Brawla koji smo do sada igrali. Ako vam baš i ne deluje previše uzbudljvo, stvar je u tome da za svakog igrača će biti set pravila iz drugačijeg Brawla. Recimo vama se padne “Webspinner” Brawl, a vašem protivniku “Raven Idol” i onda igrate jedan protiv drugog sa rukama punim Webspinnera, odnosno Raven Idola.

Brawl, kao i obično, stiže od 22h po našem vremenu na EU server, dok će ga NA server dobiti nešto ranije, od 18h.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.