Esports B92.net

Stiže Wild Heroic Tavern Brawl

Prilika da opet nesrećno potrošimo teško zarađeni gold u igri.

Nikola Savić klan rur
Podeli
foto: Blizzard
foto: Blizzard

Heroic Tavern Brawl mod se do sada dva puta pojavljivao u Hearthstoneu.

Ukoliko kojim slučajem niste upućeni o čemu se radi, u pitanju je mod koji na nedelju dana zamenjuje običan Tavern Brawl i vrlo je sličan areni u tom smislu da se igra do 3 poraza ili 12 pobeda.

Ono što je drugačije je što upad košta velikih 1000 golda ili 10 dolara, a igra se jedan constructed deck koji vi napravite. Ulog i rizik su veliki, ali su i nagrade veoma vredene, ono malo srećnika što je stizalo do 12 pobeda bi bukvalno plivalo u nagradama kojie iznose 50 packova, 1000+ golda i dusta i 3 zlatne legendarne, kao što možete videti na slici ispod.

Veoma, veoma lukrativna nagrada koja ide uz veliki rizik, pa je zato preporučujemo samo najiskusnijima i onima koji vole uzbuđenje kockanja. Naravno, kao i uvek, Heroic Brawl je idealan sadržaj za strimere koji u ovo vreme budu poprilično popularni, kao jedan od načina da i fanovi koji sebi ne mogu da priušte Brawl na neki način uživaju u njegovom sadržaju.

Večeras pričamo o Heroic Brawl modu, zato što je Blizzard upravo najavio treći po redu Heroic Tavern Brawl koji će po svemu biti isti kao i prethodna dva, osim u “maloj” činjenici da će po prvi put biti u Wild formatu – sve karte ikada izašle će biti dosupne za pravljenje deckova!

Ovo će, verujemo, biti veoma uzbudljivio za gledanje, jer u Wild formatu ipak ne postoji koliko-toliko iskristalisana meta, mada je i tu već poznato da postoje manje ili više dominantni deckovi.

Ako možete sebi da priuštite 1000 golda “za bacanje” i imate wild karata, preporučujemo vam da probate Brawl jednom i ne žalite kakav god rezultat da bude, jer verujemo da će biti zabavan. Ali nikako ne nasedajte na “ma hajde još jedan samo” prelom koji će vam vaš ego ponuditi ako budete izgubili prvi sa lošim rezultatom.

foto: Blizzard
foto: Blizzard

.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.